Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα 85-71 (vid)

Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα 85-71 (vid)

Ερυθρός Αστέρας, Νέντοβιτς

Με χαρακτηριστική άνεση πήρε την 5η του νίκη ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε παρά να κάνει διαχείριση και την έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Οι παίκτες του, παίζοντας εξαιρετικά, του έδωσαν το δικαίωμα να το πράξει, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε εύκολα της Άλμπα Βερολίνου με 85-71.

Εντάξει, η Άλμπα δεν είναι το υψηλότερο εμπόδιο, που θα βρει μπροστά του ο Ερυθρός Αστέρας. Αυτό, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά. Ο Τεόντοσιτς εκτελούσε και δημιουργούσε με την ίδια άνεση. Ο Νταβίντοβατς έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι (3/4 τρίποντα, ο Νέντοβιτς ήταν κορυφαίος κι ασταμάτητος (20 πόντοι, 5 ασίστ) ο Γκεντράιτις έχασε στο… νήμα τον τίτλο του MVP (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ κι 23, αντί του 24 τού Νέντοβιτς στο σύστημα αξιολόγησης).

Μην κοιτάτε το σκορ, ο Ερυθρός Αστέρας είχε ανεβάσει τη διαφορά και στους 20 πόντους, οι Γερμανοί έτρεξαν στο τέλος ένα (αδιάφορο) σερί 6-0. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος ξέρει ότι οι δυο τους δεν πρόκειται να συναντηθούν, καθώς η Άλμπα είναι στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα, οπότε τον ενδιέφερε περισσότερο να μοιράσει τον χρόνο και καθόλου να κυνηγήσει τη διαφορά. Εξ ου και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν μόνο στην τελευταία περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 51-42, 71-53, 85-71.

Δείτε εδώ το στατιστικό τού αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…