Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Δεν είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον Σλούκα»

Αταμάν: «Δεν είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον Σλούκα»

Εργκίν Αταμάν Παναθηναϊκός

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην έλλειψη ενέργειας στην παράταση.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν και την ήττα στο Βελιγράδι, αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός επί 38 λεπτά, στα λάθη που έγιναν, στην έλλειψη ενέργειας στην παράταση αλλά και στον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Για 38 λεπτά παίξαμε τέλειο μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος για το μπάσκετ που έπαιξαν οι παίκτες μου σε αυτό το διάστημα. Στα δύο τελευταία λεπτά πανικοβληθήκαμε. Παίζαμε εξαιρετική άμυνα μέχρι τότε, κάτι που δεν συνεχίσαμε να κάνουμε στο τέλος. Ο Πάντερ βρήκε μεγάλα σουτ, ενώ εμείς κάναμε λάθη, χάσαμε και ένα lay-up. Δεν είχαμε ενέργεια στην παράταση. Κάναμε το τέλειο εκτός έδρας παιχνίδι και αξίζαμε να κερδίσουμε. Είχαμε καλύτερη αξιολόγηση, αν δείτε τα στατιστικά με 10 βαθμούς εναντίον 93 βαθμών της Παρτιζάν. Όμως, στο τέλος ήταν καλύτερη και πήγε το ματς στην παράταση όπου εκεί δεν είχαμε ενέργεια».

Για τον Ματίας Λεσόρ: «Είχε μεγάλο κίνητρο, μου ζήτησε να συνεχίσει να παίζει και γι’ αυτό τον άφησα. Δεν ήθελα να βάλω τον Μπαλτσερόφσκι, που δεν ήταν ‘ζεστός’ σε εκείνο το σημείο. Ο Λεσόρ ήταν, γι αυτό και δεν τον άλλαξα».

Για το αν χάθηκε το ματς στα σερί της Παρτίζαν.: «Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτή την ατμόσφαιρα. Η εμφάνιση αυτή θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να μάθουμε πώς να χειριζόμαστε τα τελευταία λεπτά. Αυτή είναι η 3η ήττα μας στην παράταση και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Πήραμε το ματς στα χέρια μας. Στο τελευταίο ενάμιση λεπτό χάσαμε τον έλεγχο ενώ στην παράταση δεν είχαμε ενέργειά. Δυστυχώς απόψε, δεν είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον πιο έμπειρο παίκτη μας, τον Σλούκα».

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε και απάντησε αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απόκτηση δύο ακριβών παικτών το επόμενο καλοκαίρι: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Φυσικά, την επόμενη σεζόν θα είμαστε πιο δυνατοί στην αγορά. Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague. Ίσως μπορέσουμε να υπογράψουμε άλλους παίκτες. Όμως, ο στόχος τώρα είναι να φτάσουμε στα play-offs και στο Final Four με αυτό το ρόστερ. Αυτή τη στιγμή μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Παπαπέτρου και ο Ερνανγκόμεθ. Θα επιστρέψουν σε περίπου τρεις εβδομάδες. Δεν έχουμε ελεύθερες θέσεις για αυτή τη σεζόν, για την επόμενη θα δούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…