Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσε 82-91 (vid)

Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσε 82-91 (vid)

1868362973 scaled

Φενέρ σε άνοδο, πέρασε και από το Βερολίνο.

Η Φενέρμπαχτσε ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει σε ακόμα μια νίκη κόντρα στην Άλμπα (91-82), παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ.

Την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης διατήρησε η Φενέρμπαχτσε. Η έλευση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αλλάξει πλήρως την ψυχολογία της τουρκικής ομάδας, κάτι που φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτό γιατί κόντρα στην Άλμπα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, έφεραν στα μέτρα τους την αναμέτρηση και έφυγαν με τη νίκη, ανεβαίνοντας στο 9-7. Την ίδια ώρα που η Άλμπα έμεινε χαμηλά, με ρεκόρ 3-13, με το πέρας 16 αγωνιστικών.

Η Άλμπα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον Στέρλινγκ Μπράουν να δίνει τον ρυθμό. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν αξιόπιστη πηγή σε σκοράρισμα και εκτέλεση και αυτό βοήθησε την Άλμπα να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα για το 26-24. Η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ο Μότλεϊ ανέλαβε δράση στο δεύτερο δεκάλεπτο και η Φενέρμπαχτσε πήρε τα ηνία, ανατρέποντας την κατάσταση. Ο Ουίλμπεκιν ήταν ορεξάτος και αυτό βοήθησε την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να κλείσει το ημίχρονο με προβάδισμα για το 47-51.

Η τρίτη περίοδος ήταν διαφορετική για την Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι πάτησαν γκάζι, με Παπαγιάννη και Ντόρσεϊ να μπαίνουν στην εξίσωση. Η Άλμπα δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Φενέρ και η διαφορά αυξήθηκε για το 59-72. Η κατάσταση έμεινε ίδια στην τέταρτη περίοδο, με την Φενέρ να διαχειρίζεται το προβάδισμά της ως το τέλος κια στο φινάλε να φτάνει στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 47-51, 59-72, 82-91.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…