Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές 93-81 (vid)

Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές 93-81 (vid)

1761893124 scaled

Βίρτους με σπασμένα φρένα…

Η Αναντολού Εφές δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Η Βίρτους Μπολόνια εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και κατάφερε να φτάσει στη νίκη (93-81), παραμένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Βίρτους, ειδικά μέσα στηn Μπολόνια. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στη φετινή Euroleague, με την Αναντολού Εφές να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση.

Παρά το γεγονός πως οι Τούρκοι ήταν ανταγωνστικοί για ένα ημίχρονο, όταν πάτησαν το γκάζι οι «ασπρόμαυροι» στο δεύτερο ημίχρονο, απλά… εξαφανίστηκαν και έβαλαν πλώρη για ακόμα μια νίκη, την 5η τους σε έξι παιχνίδια στην τρέχουσα regular season.

Με το τελικό 93-81 η Βίρτους ανέβηκε στο 5-1, με το πέρας 6 αγωνιστικών και ακολουθεί κατά πόδας τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση. Την ίδια στιγμή «βύθισε» κι άλλο την Εφές, η οποία μετράει ρεκόρ πλέον 2-4, με την ομάδα του Ερντέμ Τσαν να απογοητεύει για ακόμα ένα παιχνίδι με την παρουσία της.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Στο πλευρό του είχε τον αποτελεσματικό Μάρκο Μπελινέλι (17π, 3 τρίποντα), αλλά και τον Μπράιαντ Ντάνστον (14π, 6ρ).

Στην αντίπερα όχθη, ο Ροντερίγκ Μπομπουά είχε 17 πόντους, με τον Σέιν Λάρκιν να προσθέτει 16 πόντους και 2 ασίστ, αλλά και 4 λάθη, ενω ο Άντε Ζίζιτς σταμάτησε στους 15 πόντους, μαζεύοντας και 3 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 41-45, 69-62, 93-81.

Δείτε εδώ τo στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μίροτιτς: «Ήρθα στο Μιλάνο για να κερδίσω περισσότερα»

Στους στόχους της νέας σεζόν, αναφέρθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο Νίκολα Μίροτιτς στις δηλώσει…