Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τσους Ματέο: «Οι παίκτες μου διασκεδάζουν αυτό που κάνουν και με ανεβάζει»

Τσους Ματέο: «Οι παίκτες μου διασκεδάζουν αυτό που κάνουν και με ανεβάζει»

Ματέο

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδα του είναι ο Τσους Ματέο.

Ο Τσους Ματέο στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μονακό, αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας του, τονίζοντας πως το κλειδί της επιτυχίας ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσους Ματέο:

«Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες με τόση αφοσίωση όπως αυτά τα παιδιά. Διασκεδάζουν με την προσπάθεια και αυτό με ανεβάζει. Μου αρέσει που είναι σε θέση να προβλέπουν κινήσεις, να αμύνονται, να πηδούν, να βοηθούν ο ένας τον άλλον, να κινούνται, να παίρνουν ριμπάουντ, να τρέχουν, να κάνουν προσπάθεια. Νομίζω ότι μεταδίδουν την ίδια ενέργεια στο γήπεδο, οι άνθρωποι διασκεδάζουν επίσης. Για μένα αυτό είναι χαρά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις 27 ασίστ που δώσαμε, είμαστε μια ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα, που μπορεί να κυκλοφορήσει και καλά την μπάλα. Όταν τη μοιραζόμαστε, έχουμε μεγάλη επιτυχία.

Γνωρίζοντας το ατομικό ταλέντο που έχουν αυτά τα παιδιά, ότι είναι ικανά να δώσουν μια ακόμη πάσα ώστε ο συμπαίκτης να σκοράρει το καλάθι και όχι αυτοί γιατί έχουν καταλάβει ότι αυτός ο παίκτης είναι μόνος και έχει πιθανότητες να το σκοράρει με μεγαλύτερο ποσοστό, Επίσης, μου αρέσει γιατί είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι το μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μιλουτίνοφ: «Πέρασα δύσκολα αλλά είμαι πιο δυνατός τώρα»

«Διψασμένος» για νίκη είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μι…