Κεντρική Ψαγμένα Στον δρόμο για το Eurobasket women της Ελλάδας

Στον δρόμο για το Eurobasket women της Ελλάδας

Εθνική γυναικών Eurobasket

Ιταλία και Τσεχία οι αντίπαλοι της Εθνικής για τα παράθυρα του Eurobasket women

Την Πέμπτη στην Ιταλία θα γίνει το πρώτο βήμα τής εθνικής μας ομάδας γυναικών και την Κυριακή στη Χαλκίδα με την Τσεχία το επόμενο, στον δρόμο που έχει κατάληξη τον όμιλο τής Αθήνας για το EuroBasket women 2025.

Ο κόουτς Πέτρος Πρέκας πρέπει μέσα σέ τρεις μέρες να βρει τρόπο παιχνιδιού χωρίς την Μαριέλλα Φασούλα, σέ σχέση με το EuroBasket του καλοκαιριού στο Ισραήλ.

Επίσης δεν υπάρχει πλέον το εργαλείο Σωτηρίου και με νέα αρχηγό την άξια Άρτεμις Σπανού, θα πάμε για το καλύτερο μέχρι τα επόμενα παράθυρα τού χρόνου τέτοια εποχή. Η εθνική ομάδα χωρίς ιδιαίτερο άγχος, καθώς έχει προκριθεί στίς 16, θα δώσει τίς εξετάσεις για το πού είμαστε αυτήν την εποχή στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Η Ιταλία απόλυτα γνωστή του κόουτς καθώς εργάζεται εκεί, θα βρει μάλιστα αντιπάλους δύο παίκτριες της Σκίο τις Βερόνα και Κις.

Εθνική Ιταλίας

Η Τσεχία θα είναι το πιο δυνατό τεστ τής εθνικής μας. Με τη βοήθεια του κόσμου στην πάντα φιλόξενη Χαλκίδα, θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ομάδα η οποία μας νίκησε 79-76, μετά από εκείνο τον δραματικό αγώνα στο Ισραήλ και μας έβγαλε εκτός προημιτελικών. Έχουν ελλείψεις σε σχέση με εκείνο τον αγώνα, με κυριότερη την καλύτερη τότε παίκτρια Πέτρα Χολεσίνσκα τής Ισπανικής Σαραγόσα.

Εθνική Τσεχίας

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εθνική μας και ταχεία ανάρρωση στην Μαριέλλα Φασούλα, να είναι πάλι γερή και δυνατή κοντά στην εθνική μας στα επόμενα παράθυρα, τού χρόνου τον Νοέμβριο με Ισπανία εκτός και Ιταλία στην Ελλάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα δώσουμε το 100% στο επόμενο»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμ…