Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σπανούλης: «Δεν έχω ξαναδεί άτομο από τη γραμματεία να με βρίζει» (vid)

Σπανούλης: «Δεν έχω ξαναδεί άτομο από τη γραμματεία να με βρίζει» (vid)

Βασ'ίλης Σπανούλης

Ξέσπασε ο Βασίλης Σπανούλης…

Το Περιστέρι αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φάλκο Σομπατέλι για την 4η αγωνιστική του ομίλου του στο Basketball Champions League και νίκησε με 90-87, παρά το γεγονός ότι δεν είχε στον πάγκο του τον Βασίλη Σπανούλη στο τελευταίο 5λεπτο και ο λόγος ήταν η αποβολή.

Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο προπονητής του Περιστερίου και της Εθνικής Ελλάδας διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ και παράλληλα τα έβαλε και με ένα από τα μέλη της γραμματείας, τον οποίο έδειχνε στους διαιτητές.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον εξύβρισε, κάτι που όπως τόνισε δεν του έχει ξανασυμβεί στην 20ετή παρουσία του στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Περιστερίυο:

«Είμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ. Δεν έχω δει έναν άνθρωπο από τη γραμματεία, που είναι μέρος στον αγώνα να μου απευθύνεται και να μου λέει «άντε γ..ήσου». Δεν το έχω ξαναδεί. Είναι ντροπή! Πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο, μετά για το μπάσκετ και μετά για τον οργανισμό της Φάλκο, που είναι ένας οργανισμός με καλούς ανθρώπους και έναν καλό προπονητή που τον ξέρω προσωπικά. Είναι ντροπή!

Του ζήτησα τάιμ άουτ αν δεχόμασταν καλάθι. Έδωσε τάιμ άουτ χωρίς η Φάλκο να σκοράρει γιατί κάναμε φάουλ. Τον ρώτησα γιατί έδωσε τάιμ άουτ και μου απάντησε «άει γ…ήσου». Είναι ντροπή για το μπάσκετ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι ντροπή, άνθρωπος της γραμματείας να μου λέει «άντε γ…ήσου. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BasketNews (@basketnews)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…