Κεντρική Basket League Αγώνες Περιστέρι – Λαύριο 89-87

Περιστέρι – Λαύριο 89-87

renfro jpg

Άντεξε και έφτασε σε τέταρτη σερί νίκη το Περιστέρι

Το Λαύριο ήταν άκρως ανταγωνιστικό στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» κόντρα στο Περιστέρι, όμως η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε στη νίκη με 89-87.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν επιβάλλει τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έδειχνε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ήταν οδηγός στο σκορ, απέναντι στο Λαύριο που έκανε νωθρό ξεκίνημα. O Χουγκάζ ήταν η κινητήριος δύναμη των γηπεδούχων και με το πάθος του είχε παρασύρει και τους συμπαίκτες του. Στο 10′ το σκορ ήταν 32-23 υπέρ της ομάδας των δυτικών προαστείων που έμοιαζε φαβορί για την επικράτηση.

Το Λαύριο φυσικά κα δεν θα παρατούσε τα… όπλα εύκολα. Καστανέδα και Παπαδάκης έκαναν ότι μπορούσαν να κρατήσουν τους φιλοξενούμενους στον αγώνα και η ομάδα του Κώστα Μέξα φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία φαινόταν ότι δύσκολα θα άφηνε ένα ματς από το πρώτο δεκάλεπτο. Ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή της σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε να «ροκανίσει» τη διαφορά στους 5 πόντους (50-45).

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το… γκάζι στην 3η περίοδο και έριξαν το Περιστέρι στα «σχοινιά». Με επί μέρους σκορ 13-22 πήρε για τα καλά το κεφάλι στο σκορ και έδειχνε ικανό να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Το 63-67 του τρίτου δεκαλέπτου μαρτυρούσε ότι ο αγώνας θα ήταν θρίλερ, αφού οι δύο ομάδες έδειχναν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη.

Η τελευταία περίοδος δεν ήταν διαφορετική. Η ανατροπή έγινε ξανά, το Περιστέρι μέσα από τη σκληρή του άμυνα πήρε κεφάλι στο σκορ και συντηρούσε μια διαφορά τριών έως πέντε πόντων, την ώρα που το Λαύριο πάσχιζε να κάνει ξανά την ανατροπή. Ο αγώνας μέχρι το τέλος του είχε δυνατές μονομαχίες και η έκβασή του ήταν αμφίρροπη. Τελικά, το Περιστέρι φάνηκε πιο ψύχραιμο στο τέλος, φτάνοντας στη νίκη με σκορ 91-87.

Τα δεκάλεπτα: 32-23, 50-45, 63-67, 89-87.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…