Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Παπαθεοδώρου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Παπαθεοδώρου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Προμηθέας, επικράτησε εκτός έδρας του Άρη με 73-77. Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Πάτρας που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, πάντα είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στον Άρη. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος, κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και χάσαμε τη διαφορά. Πρέπει να μείνουμε μετρημένοι και ταπεινοί».

Για πιθανό πλεονέκτημα του Προμηθέα για την τετράδα: «Παρόλο που κάναμε δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη κόντρα σε δύο μεγάλες ομάδες, είναι τόσο μικρές οι διαφορές στο πρωτάθλημα, που οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Υπάρχει ένα πλεονέκτημα θεωρητικό, όμως είναι και το φόρματ του πρωταθλήματος τέτοιο…».

Για το τελευταίο δεκάλεπτο και την αντεπίθεση του Άρη: «Δεν υπάρχει εξήγηση κάποιες φορές. Για να παίξεις εδώ, σε αυτό το γήπεδο κόντρα στον Άρη, πρέπει να καταναλώσεις πολλή ενέργεια και να είσαι συγκεντρωμένος. Το μικρό μας ροτέισον και το γεγονός πως ο Άρης δεν είχε να χάσει κάτι, πίεσε παραπάνω.  Αυτό μας στοίχισε. Είμαστε χαρούμενοι στο τέλος για την πρώτη νίκη του Προμηθέα στο Παλέ επί του Άρη όλα αυτά τα χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…