Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Όπως στο Βερολίνο και με τη Ζαλγκίρις

Παναθηναϊκός: Όπως στο Βερολίνο και με τη Ζαλγκίρις

Κέντρικ Ναν Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις.

Η «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού ξεκινάει απόψε (15/11, 21:15) στο «Νίκος Γκάλης» με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις και οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν στο Βερολίνο, απέναντι στην Άλμπα. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως αυτή η διπλή αγωνιστική δεν θα έχει μετακινήσεις, από τη στιγμή που και τα δύο παιχνίδια θα τα δώσει στην έδρα του. Ιδανικές συνθήκες λοιπόν για να μπορέσει να μετατρέψει το 3-4 σε 5-4 το βράδυ της Παρασκευής.

Σε ότι αφορά το ματς με τους Λιθουανούς, θα είναι το πρώτο του Κέντρικ Ναν μπροστά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ενώ οι απόντες θα είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Στο… δέσιμο της Ζαλγκίρις από τη στιγμή που έχει έναν κορμό ίδιο τα δύο τελευταία χρόνια αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Όλοι στη EuroLeague θέλουν να κερδίσουν κάθε παιχνίδι. Δεν παίζει καμία σημασία αν μία ομάδα έχει τρεις συνεχόμενες νίκες ή δύο σερί ήττες. Η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα, διαθέτει έμπειρους παίκτες, ο Έβανς είναι ο κύριος σκόρερ τους, αλλά και ο Ντίμσα μπορεί να πετύχει πόντους, υπάρχει ο Σμιτς και ο Ουλανόβας είναι επικίνδυνος παίκτης. Εδώ και δύο χρόνια παίζουν με το ίδιο ρόστερ.

Ξέρουν πως να παίξουν. Μπορεί να έχασαν στο τελευταίο τους παιχνίδι, αλλά ήταν απέναντι στην Εφές στην Τουρκία, στην παράταση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», σχολίασε την παραμονή του αγώνα ο Αταμάν, μιλώντας για τη λιθουανική ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: έδωσε από 540 εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων από την Euroleague. Παναθην…