Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός… με άλλη ματιά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός… με άλλη ματιά

Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με άλλη ματιά.

Και τώρα οι δύο τους. Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Οι κορυφαίες ομάδες στο μπάσκετ γυναικών θα διασταυρώσουν στίς 14:30 τα ξίφη τους στο ιστορικό κλειστό τής Λεωφόρου, όπου οι πράσινες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ως έδρα στην Ελλάδα.

Με κοινή πορεία ως τώρα σε Ελλάδα και Eurocup women, καθώς εντός έχουν μόνο νίκες, στη δε Ευρώπη δύο νίκες εκτός έδρας και ισάριθμες εντός σε Χολαργό και κεντρική σάλα ΣΕΦ όπου αγωνίζονται. Ένα ντέρμπι μεταξύ τους σέ οποιοδήποτε άθλημα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον στο μπάσκετ γυναικών όπου πέρυσι μοιράστηκαν τούς δύο τίτλους και φέτος θέλουν να δείξουν ότι είναι κυρίαρχοι του χώρου επί του αιώνιου αντιπάλου, το οποίο πάντα είναι το ζητούμενο.

Από φέτος… επιτέλους δεν μεταφέρονται οι νίκες στα πλέι οφ, οπότε αυτό που δίνει η νίκη και η πρώτη θέση είναι το πλεονέκτημα έδρας και φυσικά το γόητρο. Θεωρητικά ισοδύναμες ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα πλεονέκτημα λόγω έδρας η οποία αναμένεται κατάμεστη.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το κλίμα το οποίο περνάει προς τα έξω, είναι κομβικό ματς μετά τη μεγάλη ήττα από την Καϊσερί στο ΣΕΦ, μία τέτοια μεγάλη νίκη μπορεί να αλλάξει την κατάσταση δίνοντας νέα ώθηση στίς ερυθρόλευκες, διαφορετικά ίσως θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δυστυχώς τον αγώνα δεν θα τον δουν όσοι δεν είναι συνδρομητές του paotv, καθώς υπάρχει αυτή η εξαίρεση για τα εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού σέ αντίθεση με όλα τα άλλα τών ομάδων τής Α1 τα οποία είναι ελεύθερα στο κανάλι της ΕΟΚ.

Να ευχηθούμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 90-82

Με Μωραΐτη κράτησε το αήττητο ο Παναθηναϊκός. Μπορεί ο Προμηθέας να μετέτρεψε το -20 σε -2…