Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάνκι: «Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί στις καλοκαιρινές μεταγραφές»

Μπάνκι: «Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί στις καλοκαιρινές μεταγραφές»

Λούκα Μπάνκι

«Βασιλιά» τον καλοκαιρινών μεταγραφών χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ο Λούκα Μπάνκι,

Η Βίρτους Μπολόνια θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της Euroleague (17/11, 21:15, Novasports 4). Ο τεχνικός της ομάδας, Λούκα Μπάνκι σε δηλώσεις του λίγες ώρες  πριν την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως απειλή για αυτούς αποτελεί ο Ντίνος Μήτογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ο βασιλιάς των καλοκαιρινών μεταγραφών. Με την άφιξη του Εργκίν Αταμάν έφεραν στην Αθήνα παίκτες του υψηλότερου επιπέδου με διεθνή εμπειρία, όπως ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Ερνανγκόμεθ, ο Βιλντόσα και ο Γκραντ. Πρέπει να περιορίσουμε το physical παιχνίδι του Παναθηναϊκού, να απαντήσουμε στην άψογη φόρμα τους, προερχόμενοι από δύο νίκες και καθοδηγούμενοι από το ταλέντο και την προσωπικότητα του Σλούκα, του Βιλντόσα, του Γκραντ, του Γκριγκόνις και του νεοφερμένου Ναν.

Πρέπει να δούμε και την εξαιρετική παρουσία του Μήτογλου, που κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και αποτελεί την κύρια απειλή για την ομάδα μας, μαζί με τη physical επιρροή των σέντερ, τη δημιουργηκότητα και την επιθετική απειλή των γκαρντ τους. Μετά το Μιλάνο, ζητάμε από την ομάδα να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι με υψηλή τακτική και ανταγωνιστική μορφή, γνωρίζοντας πως η απόδοση της ομάδας μας και στις δύο πλευρές του παρκέ μπορεί να κατακτήσει μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, όπως το ΟΑΚΑ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…