Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν Μονάχου – Βίρτους Μπολόνια 90-76 (vid)

Μπάγερν Μονάχου – Βίρτους Μπολόνια 90-76 (vid)

Booker bayern jpg

Νίκη με ανατροπή για την Μπάγερν

Μια μεγάλη νικη πανηγύρισε η Μπαγερν Μονάχου. Η γερμανική ομάδα αν και βρέθηκε να χάνει με διψηφιες διάφορες από τη Βίρτους Μπολόνια κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 90-76. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου η γερμανική άμυνα εγκλωβισε τους Ιταλούς.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και πέτυχε 6 μαζεμένους πόντους και έδωσε τα ηνία στη Βίρτους (8-13). Η Μπάγερν ήταν εξίσου καλή όμως στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν άφηνε την ιταλική ομάδα να ξεφύγει. Η άμυνα της, όμως, δεν ήταν εξίσου καλή, δέχθηκε 28 πόντους και τελικά στο -8 (20-28).

Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και έφτασε για πρώτη φορά τους 14 πόντους (20-32). Η Βίρτους, όμως, δεν μπόρεσε να την κρατήσει σε αυτά τα επίπεδα, καθώς υπολόγιζε χωρίς τον Ιμπάκα. Ο έμπειρος ψηλός έφτασε τους 15 πόντους και κατάφερε να μαζέψει την κατάσταση και από το -14 η Μπάγερν βρέθηκε στο -2 (44-46) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η αντεπίθεση των Γερμανών συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και πέρασαν μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά (56-53). Το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων συνεχίστηκε, αλλά αυτή τη φορά είχε άλλον στην πρωτοπορία του σκορ. Η Μπάγερν είχε σταθερά το προβάδισμα και με τον Φρανσίσκο προηγήθηκε με 70-66.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ανήκε αποκλειστικά στην Μπάγερν Μονάχου. Η Βίρτους ήταν σαν να μην πάτησε παρκέ, καθώς εγκλωβίστηκε στη γερμανική άμυνα. Οι γηπεδούχοι με τους Ιμπάκα και Φρανσίσκο όχι μόνο διατήρησαν το προβάδισμα τους , αλλά πήραν λαό διψήφια διαφορά. Ο Μπελινέλι πάλευε μόνος του για την ιταλική ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα με 90-76.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 44-46, 70-66, 90-76

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…