Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μαντζούκας: «Μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός του Χουάντσο»

Μαντζούκας: «Μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός του Χουάντσο»

Λευτέρης Μαντζούκας

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε για τον Ερνανγκόμεθ αλλά και το ματς με την Άλμπα.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας ο οποίος θα χρειαστεί να αγωνιστεί και για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, μίλησε για το ματς με την Άλμπα, τον Κέντρικ Ναν αλλά και τον Χουάντσο.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Μαντζούκα και η αναφορά στον Ερνανγκόμεθ:
«Σίγουρα αυτό που έγινε με τον Χουάντσο ήταν ένα πολύ άτυχο γεγονός, είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι στην ομάδα και του εύχομαι περαστικά. Από εκεί και πέρα προφανώς είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου».

Για την αναμέτρηση με την Άλμπα είπε: «Η Άλμπα είναι μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ στο transition, προσπαθεί να βρει ελεύθερα σουτ, μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κάνεις scouting. Πρέπει να προσπαθήσουμε να την περιορίσουμε και να την πάμε στο σετ παιχνίδι. Είναι μια ομάδα Ευρωλίγκας, μια διοργάνωση στην οποία έχει φανεί πάρα πολλές φορές πως έχει εκπλήξεις, έχει υψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όπως και σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι».

Για τον Κέντρικ Ναν, ανέφερε: «Ο Ναν έκανε χθες προπόνηση, προσπαθούμε και εμείς να τον εντάξουμε στην ομάδα. Προφανώς είναι δύσκολο να παίζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, την Τρίτη να μην έχεις παίξει και την Τετάρτη να είσαι σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα. Από εκεί και πέρα και ο ίδιος θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μπει γρήγορα στην ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Sold Out το Game 5

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Game 5 του Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός απέχει …