Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα Βερολίνου 102-81 (vid)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα Βερολίνου 102-81 (vid)

Sorkin macabi jpg

Η Μακάμπι αντέδρασε μετά την ήττα από τη Ρεάλ.

Εύκολο έργο είχε η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου. Οι Ισραηλινοί δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και πήραν εύκολα τη νίκη με 102-81. Η γερμανική ομάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της (14-7). Η Άλμπα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και έχασε από νωρίς την επαφή με το σκορ. Οι Ισραηλινοί ήταν εξαιρετικοί επιθετικά και τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο με 29 πόντους και διψήφιο προβάδισμα (29-14).

Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και γρήγορα ξεπέρασε τους 20 πόντους (38-17). Ο Προσίντα έβγαλε εγωισμό και με σερί πόντους (10 πόντοι σύνολο) κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 13 (43-30). Η Άλμπα συνέχισε την αντεπίθεση της και ύστερα από ώρα μείωσε σε μονοψήφια επίπεδα τη διαφορά (45-36). Οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν στη γερμανική ομάδα να ολοκληρώσει την ανατροπή της και μάλιστα στο τέλος του ημιχρόνου έχτισε και πάλι μεγάλη διαφορά (58-42).

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Μακάμπι είχε τον πλήρη έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο να διατηρήσει τα ηνία του σκορ. Η Άλμπα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και γνώρισε ακόμη μια ήττα. Οι παίκτες του Κάτας κυριάρχησαν, έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ και εν τέλει πήραν τη νίκη με 101-81.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 58-42, 81-66, 102-81

Δείτε εδώ τo στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…