Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λεσόρ: «Ξέρω ότι μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα»

Λεσόρ: «Ξέρω ότι μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα»

Ματίας Λεσόρ

Στην αγωνιστική φόρμα που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Ματίας Λεσόρ.

Στην αγωνιστική φόρμα που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Ματίας Λεσόρ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια  (17/11, 21:15), ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαστε σε καλή φόρμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η Βίρτους είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη EuroLeague. Κανείς δεν τους περίμενε τόσο καλούς. Πιθανότατα είναι η ομάδα που έχει εκπλήξει περισσότερο στο ξεκίνημα της σεζόν. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Έχουν έναν κυρίαρχο παίκτη, τον Τόκο Σενγκέλια. Πρέπει να περιορίσουμε την επιρροή του.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διορθώσει τα… λάθη μου. Όχι σοβαρά τώρα, πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα, να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας στην επίθεση, να παίξουμε έξυπνα, να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο το παιχνίδι, η κυριαρχία στα ριμπάουντ. Αυτό είναι το κλειδί για το παιχνίδι, όσο απλοϊκό και να ακούγεται, είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο του παιχνιδι. Αυτό πρέπει να κάνεις για να κερδίζεις. Να εξασφαλίζεις την μπάλα, να προστατεύεις τη ρακέτα σου, να μην κάνεις πολλά λάθη και να μάχεσαι για τα ριμπάουντ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γενική είσοδος 7 ευρώ στο Παναθηναικός- Προμηθέας

Γενική είσοδος 7 ευρώ για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα. Μετά τον χθεσινό …