Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο: Δεν υποστηρίζει την ένταση του αγώνα με το Μαρούσι

Λαύριο: Δεν υποστηρίζει την ένταση του αγώνα με το Μαρούσι

Λαύριο Μαρούσι

Απέσυρε την ένσταση που υπέβαλε χθες, το Λαύριο.

Η ΚΑΕ Λαύριο με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως δεν προτίθεται να υποστηρίξει την ένσταση που υπέβαλε μετά το χθεσινό (13/11) αγώνα με το Μαρούσι για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το Λαύριο ηττήθηκε στην έδρα του από τους νεοφώτιστους και στην ένσταση ζητούσε την επανάληψη του ματς γιατί θεωρούσε πως είχε χρεωθεί από λάθος φάουλ στον Μάρκους Θόρντον, 2:35” πριν το τέλος. Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ, ενημέρωσε πως αποσύρει την ένσταση γιατί: «πρόθεση όλων των ανθρώπων της οι αγώνες να κερδίζονται και να χάνονται μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο:

«Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt κατέθεσε χθες (13/11) ένσταση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, για το τέταρτο φάουλ στον αθλητή Marcus Thornton στα 2:35 πριν από τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, θεωρώντας ότι έπρεπε να χρεωθεί στον αθλητή Jericole Hellems.

Η εννιάχρονη πορεία του Λαυρίου Megabolt στην Stoiximan Basket League έχει αναδείξει την πρόθεση όλων των ανθρώπων της οι αγώνες να κερδίζονται και να χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση. Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt δεν πρόκειται να υποστηρίξει την ένστασή της στα αρμόδια όργανα.

Όλοι μαζί σαν ομάδα ενωμένοι προχωράμε στην επόμενη ημέρα, στον επόμενο αγώνα.

Συγχαρητήρια και πάλι στο Μαρούσι για τη νίκη του, ήταν δίκαιη, γιατί έπαιξε χθες καλύτερα από τη δική μας ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

National League 2 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 17ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο της National L…