Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος ΚΕΔ: Κορομηλάς Vs Κουκουλεκίδης

ΚΕΔ: Κορομηλάς Vs Κουκουλεκίδης

Κορομηλάς, Κουκουλεκίδη, Κορομηλά

Θέμα χρόνου η αλλαγή στην προεδρία της ΚΕΔ. Έλα με φόρα Ηλία…

Είναι γνωστή η συμπάθεια (στα όρια της αγάπης), που έχει ο Βαγγέλης Λιόλιος στον Ηλία Κορομηλά. Επίσης είναι γνωστό ότι ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος. Ενώστε αυτά τα δύο και δεν χρειάζεστε καν τον Αριστείδη, για να μάθετε τις αλλαγές, που έρχονται στην ΚΕΔ.

Ο Κουκουλεκίδης το έφαγε το κεφάλι του. Έτσι κι αλλιώς το προσδόκιμο παραμονής του στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ ήταν μικρό. Αναλώσιμος ήταν κι αυτό το γνώριζαν όλοι, εκτός από τον ίδιο. Δεν είναι κακό ότι θα αποχωρήσει, το κακό είναι πως έκανε απαράδεκτες (για την προσωπικότητα και την ιστορία του) υποχωρήσεις, για να παραμείνει. Πού πας Στέλιο μου, σ’ έχουν φάει στη στροφή.

Επειδή ο Αριστείδης ο Δίκαιος δεν γράφει τίποτα στην τύχη, να πληροφορήσω τον αγαπημένο μου Στέλιο (κι όχι μόνο) ότι ο Ηλίας έχει αρχίσει και παίρνει τηλέφωνο νέους (κι όχι μόνο) διαιτητές και τους κάνει σχόλια, σε στυλ παρατήρησης. Άνευ χαρτοφυλακίου, δίχως να έχει κάποιον θεσμικό ρόλο, ο Κορομηλάς λειτουργεί ως… κομματάρχης, ως ηγέτης τής ΚΕΔ.

Δεν τρελάθηκε, δεν είναι αμετροεπής (είναι, αλλά μην το κάνουμε θέμα). Παρότι κάνει απαράδεκτες κινήσεις, όπως το τηλεφώνημα σε διαιτητή, για να τον ψέξει για κάποιο σύνθημα, που δεν κατέγραψαν (μικρός ο κόσμος Ηλία μου), γνωρίζει ότι έχει πλάτες. Το γνωρίζουν κι άλλοι, εκτός από τον Στέλιο.

Στην παρέα κι η Βασούλα

Ο Αριστείδης έμαθε ότι η Τσαρούχα λέει πως ο Λιάκος είναι ο επόμενος πρόεδρος ΚΕΔ. Δεν είναι μυστικό ότι ο Ηλίας κι η Βάσω είναι οι αγαπημένοι, του αγαπημένου, τού Λιόλιου. Όπως δεν είναι μυστικό ότι σε όλο τον χώρο της διαιτησίας, ακούγεται το όνομα του Μαυραγάνη, δίχως να έχει κάποια άλλη συστατική επιστολή ή κάποιον ρόλο, πέραν του ότι είναι φίλος του προέδρου της ΕΟΚ. Απίστευτα πράγματα…

Ο Στέλιος καμώνεται ότι δεν γνωρίζει πρόσωπα, ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο Μαυραγάνης, ότι η παραμονή τού Παπαπέτρου στη λίστα των «μη ενεργών» οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα, ότι καλώς παίζει ο (διαιτητικά) υπερήλικας Θεωνάς. Βάζει το κεφάλι στο χώμα, δέχεται τα πάντα, αλλά και πάλι ο Ηλίας καλπάζει για την ΚΕΔ.

Περιμένει την Ευρωλίγκα

Το μόνο που κατάφερε ο Κουκουλεκίδης είναι να του γυρνούν την πλάτη άνθρωποι από τον χώρο της διαιτησίας, που έπιναν νερό στ’ όνομά του. Μου έλεγε πρόσφατα ένας εκ των ξεχωριστών ανθρώπων, που πέρασαν από τον χώρο, ότι ο Στέλιος είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση. Δυστυχώς…

Ο Κορομηλάς θα ήταν ήδη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά ο Λιόλιος δεν θέλει να μεγιστοποιήσει το ρίσκο. Περιμένει την απόφαση της EL, για να τον ορίσει στη θέση τού προέδρου της ΚΕΔ. Για να μην μπορεί κανείς να τον συνδέσει, αν κι εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε σκιά. Επ’ αυτού θα γράψω αργότερα.

Για την ώρα κι αφού ο αναλώσιμος Κουκουλεκίδης «κάηκε», η ηγετική ομάδα παίζει μπάλα. Ο Ηλίας, η Βάσω, ο Γιώργος, ο Βαγγέλης. Ωραία παρέα. Υπάρχουν κι αρκετοί «δορυφόροι», όπως ο… Τσολιάκος (που λέει κι ένας φίλος μου), έτοιμοι να στηρίξουν όχι τη νέα διοίκηση της ΚΕΔ, αλλά τη νέα τάξη πραγμάτων. Αυτούς, όλους μαζί, θα παρακολουθεί καθημερινά ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…