Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Οι παίκτες μου παίζουν με συναίσθημα και δίνουν το 100%»

Καστρίτης: «Οι παίκτες μου παίζουν με συναίσθημα και δίνουν το 100%»

Γιάννης Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Κατσίβελη, μετά την εκτός έδρας νίκη του Άρη επί της Μπούντουσνοστ για το Eurocup. Ο Κατσίβελης αγωνίστηκε με πρόβλημα στη μέση και η παρουσία του στην τέταρτη περίοδο ήταν καθοριστική στην έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:
«Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Θέλω να υπερασπιστώ όλα τα παιδιά μας. Λέμε για τον Δημήτρη, ότι ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, κανείς όμως δεν γνωρίζει ότι έπαιξε με σφίξιμο στη μέση. Το άφησε πίσω του, μπήκε και έπαιξε. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, όμως είναι κάτι που μπορεί να τον επηρεάσει. Πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν τα αναφέρουμε. Προσπαθούμε όλοι, όλα τα παιδιά βγάζουν συναίσθημα και δίνουν το 100% μηδενός εξαιρουμένου. Είναι οι πρώτοι που στεναχωριούνται στις ήττες και βάζουν τρομερή πίεση στους εαυτούς τους. Εμείς τους αγαπάμε και τους υποστηρίζουμε. Η διοίκηση έκανε τρομερή δουλειά. Μας έδωσε τα εφόδια για να δημιουργήσουμε ένα όσο το δυνατόν βαθύ ρόστερ, ώστε να καλύπτει ο ένας τις αδυναμίες του άλλου ή τις κακές περιόδους».

Για τη νίκη του Άρη ο προπονητής της ομάδας είπε: «Αρχικά δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την ενέργεια του αντιπάλου για ακόμα μια φορά, οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Θυσιάσαμε τα κορμιά μας, παίξαμε έξυπνα και παλέψαμε για κάθε κατοχή. Είμαι περήφανος για τα παιδιά και τους αξίζει αυτό που κατάφεραν. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε εδώ να μας υποστηρίξει. Ελπίζω ότι τους δώσαμε χαρά πίσω».

Για την επίθεση και τις συνεργασίες των παικτών του: «Πρέπει να καταλάβουμε το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Η ομάδα κάνει υπέρβαση σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι αλλά και περήφανοι για τα παιδιά. Έχουμε τρεις νίκες, οι δύο εκτός κι αυτές δείχνουν το μέγεθος της προσπάθειας. Είναι σημαντικό να διορθώνουμε κάτι μετά από κάθε παιχνίδι. Σήμερα εμείς που ξέρουμε τι ζητάμε και είδαμε πρόοδο. Βάζουμε καινούργια κομμάτια. Έχω πει ότι τον Δεκέμβρη θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Μας πηγαίνουν πίσω και οι τραυματισμοί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…