Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Η ΚΕΔ -σταθερά- στην κοσμάρα της

Η ΚΕΔ -σταθερά- στην κοσμάρα της

Τσολάκος, Λιόλιος, ΚΕΔ

Επιστροφές καταστροφές κι η ΚΕΔ αλλού γι’ αλλού.

Καλά το πάει ο Κογκαλίδης με την ΟΔΚΕ, αλλά αν θέλετε να μάθετε τα απόκρυφα της διαιτησίας, ξέρετε ποιον θα διαβάσετε. Γι’ αυτό υπάρχει ο Αριστείδης, για να αποκαλύπτει αυτά που οι άλλοι είτε δεν ξέρουν, είτε δεν τολμούν να γράψουν. Κι επειδή κάποια στιγμή πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, πάμε να δούμε τους ορισμούς της ΚΕΔ, η οποία είναι σταθερά στη λάθος πλευρά της ιστορίας.

Ας ξεκινήσουμε από το ντέρμπι των «δικεφάλων». ΑΕΚ – ΠΑΟΚ κι επιστροφή του Μάνου Τσολάκου, μετά την τιμωρία του για το ντέρμπι «αιωνίων» στις γυναίκες. Όσο δεν έπαιζε στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου της Αθήνας πρόλαβε κι έγραψε ιστορία. Σφύριξε το ZZ Leiden – BC Trepca (80-76) κι η βαθμολογία που πήρε ήταν κάτω από το μέσο. Below average έγραψαν, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στη FIBA.

Έχει ψωμί η ιστορία. Η Trepca είναι η ομάδα από το Κόσσοβο, για την οποία έγινε η καταγγελία, που είχε ως αποτέλεσμα να «εξαφανιστούν» Κάρδαρης και Ζαχαρής. Τώρα πάλι, ο παρατηρητής υποστηρίζει ότι ο Τσολάκος (είχε παίξει παλιότερα στο Κόσσοβο, πριν τους δύο προαναφερόμενους) είχε κακή διαιτησία. Τι να κάνουμε, δεν μας πάει η Trepca. Μάνο μου, δεν ξέρω αν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά δεν είναι καλή εποχή για σένα…

Οι ορισμοί της ΚΕΔ

Πουρσανίδης πρώτος διαιτητής, ο ανερχόμενος Χριστινάκης κι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει σ’ ένα ντέρμπι με καλούς διαιτητές. Ο Άρης θα συναντήσει την «αγαπημένη» του Τσαρούχα (σταθερά στους αγώνες του Προμηθέα, αλλά και τους ΤηγάνηΚατραχούρα. Η ομάδα τής Θεσσαλονίκης φωνάζει ότι Προμηθέας και ΠΑΟΚ έχουν προνομιακή μεταχείριση κι η ΚΕΔ/ΕΟΚ φροντίζει να την… επιβεβαιώνει. Αλήθεια ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, χαίρεται που η Βασούλα είναι σ’ όλα τα ματς της ομάδας του;

Δείτε τώρα: Στο Κολοσσός – Παναθηναϊκός παίζουν οι: Τσώνος ΜαρινάκηςΔέλλας, ενώ στο Ολυμπιακός – Περιστέρι μπήκαν οι ΣυμεωνίδηςΜπακάληςΤεφτίκης. Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μοιράστηκε σωστά το καρπούζι; Εγώ λέω πως όχι, αλλά σημασία έχει τι λέει ο Κουκουλεκίδης.

Πλάκα έχει κι η ιστορία με τους Κομισάριους. Έφαγε «κράξιμο» ο Ελευθεριάδης, επειδή κατέβηκε απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο, για να παίξει το ντέρμπι «αιωνίων» κι έκτοτε κατασκήνωσε στη Θεσσαλονίκη. Σταθερά στα… καλά παιχνίδια. Πρόεδρος γαρ.

Ο Παυλόπουλος έγραφε ο Κόγκας πήγε να μιλήσει και του είπαν ευγενικά «σκασμός Αντωνάκη». Τοποθετήθηκε στο ντέρμπι των «αετών» κι είναι μια χαρά. Ας μην τον αφήνουν να μιλάει, αρκεί να τον ορίζουν. Κι ο Ντάβαρης, που είναι το alter ego του προέδρου της ΟΔΚΕ ορίστηκε στο ΣΕΦ.

Αυτή είναι μοιρασιά. Μόνο ο Θεόφιλος είναι στην απ’ έξω, αλλά είναι δεδομένος στο πλάι τού Παντελή, οπότε δεν πειράζει. Όσο για τους άλλους, άντε ρε μειράκια, που θέλετε να παίξετε στα καλά παιχνίδια. Πρώτα το Δ.Σ. και μετά εσείς.

Αυτά μάλλον δεν ενοχλούν τον Κουκουλεκίδη. Ο Στέλιος (περαστικά φίλε) ενσωματώθηκε στο σύστημα. Τι κι αν ο άνθρωπος που τον έφερε έφυγε. Συνεχίζει απτόητος. Είναι τόσο καλά τα λεφτά, που να αξίζουν τον κόπο για όλο αυτό ρε Στέλιο, αναρωτιέται ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…