Κεντρική Γυναίκες Η Εθνική γυναικών με στόχο τη νίκη στη Χαλκίδα

Η Εθνική γυναικών με στόχο τη νίκη στη Χαλκίδα

Εθνική γυναικών

Την Κυριακή στη Χαλκίδα θέλει τη νίκη η Εθνική γυναικών

Το πάλεψε πολύ η εθνική μας ομάδα, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ιταλία και ξεκίνησε με ήττα τον δρόμο για τον όμιλο τής Αθήνας στο EuroBasket women τού 2025. Είχα αγωνία τί θα δούμε με το μικρό ροτέισον, μετά μάλιστα τη μεγάλη απώλεια της Φασούλα, βάλτε και τον τραυματισμό τής Τσινέκε στο ξεκίνημα που το έκανε ακόμη μικρότερο. Παρόλα αυτά ήταν γενικά αξιοπρεπής η εικόνα της ομάδας μας.

Ηγέτης η νέα αρχηγός Άρτεμις Σπανού η οποία πιστοποίησε ότι είναι από τίς κορυφαίες Ευρωπαίες στη θέση της, έπαιξε 40 λεπτά χωρίς ανάσα και τα έδωσε όλα. Οι υπόλοιπες πέντε έδωσαν λύσεις σέ ένα βράδυ που η εκτός κλίματος εθνικής κοντά δύο χρόνια Λούκα προσπάθησε πολύ να καλύψει τη θέση της βασικής σέντερ, κάτι που όσο πέρναγε ο χρόνος ανέβαινε και ανταποκρινόταν καλά.

Πληρώσαμε τα 17 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και φυσικά τις ελάχιστες πρώτης γραμμής λύσεις τίς οποίες διαθέτουμε.

Κάτι αντίστοιχο όπως στο κρίσιμο ματς τού καλοκαιριού με Τσεχία, το ίδιο σήμερα παίξαμε με σχεδόν επτά παίκτριες και στο τέλος κατά τη γνώμη μου η κούραση βαραίνει τα πόδια και τίς αποφάσεις των αθλητριών.
Καλές κατά διαστήματα Παυλοπούλου, Χριστινάκη και Σταμάτη που είναι σαν το παλιό κρασί, τής Σταμολάμπρου δεν μπήκαν τα σουτ.

Μεγάλη ευκαιρία τής εθνικής μας για νίκη την Κυριακή στη Χαλκίδα έχοντας τη βοήθεια του κόσμου, με αντίπαλο την επίσης με σοβαρές ελλείψεις Τσεχία η οποία συνετρίβη σήμερα στην Πράγα από τη φοβερή Γερμανία 85-41!!!
Θα είμαστε όλοι κοντά στην εθνική μας ομάδα να συμπαρασταθούμε στην ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια της αυτή την εποχή.

Ένα ματς έμεινε… τού χρόνου τέτοια εποχή που θα γίνουν τα επόμενα παράθυρα θα είναι όλα ευχόμαστε καλύτερα, θα έχει επιστρέψει η Μαριέλλα… μπορεί νά υπάρχει και νατουραλιζέ ενίσχυση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…