Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Φαλ: «Με κουράζει ο Μιλουτίνοφ…»

Φαλ: «Με κουράζει ο Μιλουτίνοφ…»

Μουσταφά Φαλ

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για τις επιστροφές αλλά και τη Ζαλγκίρις.

Ο Μουσταφά Φαλ εμφανώς χαρούμενος που βλέπει τους συμπαίκτες του να επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, είχε διάθεση για χιούμορ κατά τη διάρκεια της media day πριν το μας με τη Ζαλγκίρις. Ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς επίσης και πως αντιμετωπίζει ο ίδιος το παιχνίδι όταν η ομάδα είναι πλήρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλ:
Για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στην Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό, να παλέψουμε, να παίξουμε σκληρά και να έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Για τους Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ: «Δεν είναι ότι νιώθω πιο σίγουρος, γιατί πάντα όταν επιστρέφουν οι παίκτες από τραυματισμούς, χρειάζονται χρόνο. Είναι όμως καλό το ότι επιστρέφουν σιγά – σιγά και θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να δείξουμε στο παρκέ τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα δεν θα είναι στο 100% τώρα, όμως μόλις επιστρέψουν και προσαρμοστούν θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που ξέρουμε. Είναι καλύτερα που συμβαίνει αυτό τώρα και επιστρέφουν αυτή τη χρονική περίοδο, παρά να συνέβαινε αργότερα».

Για το πως νιώθει που δεν θα χρειαστεί να παίξει 35 λεπτά: «Θα έχω την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι. Θα είμαι πιο φρέσκος, πιο επιθετικός, όμως η προσέγγιση μου δεν θα αλλάξει».

Για το αν του έλειψαν οι μάχες με τον Μιλουτίνοφ στην προπόνηση: «Όχι, γιατί με κουράζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Χολαργός – Δάφνη Δαφνίου 71-68

Στη National League 1 ανέβηκε ο Χολαργός. Τρείς ανόδους σε ισάριθμα πρωταθλήματα για τον Χ…