Κεντρική Γυναίκες Εθνική Γυναικών: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Εθνική Γυναικών: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

ΕΟΚ - Εθνική Γυναικών

Το «ευχαριστώ» της Εθνικής Γυναικών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μέσω ανακοίνωσης της θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στη νίκη της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Τσεχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ήταν ένα απόγευμα Κυριακής που άφησε μόνο ευχάριστες και για κάποιους ανεξίτηλες αναμνήσεις. Η Εθνική Γυναικών νίκησε την Τσεχία στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025 σε ένα γεμάτο γήπεδο με τον αγώνα να διεξάγεται χωρίς προβλήματα σε κάθε επίπεδο. Η ΕΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους είχαν την δική τους συμβολή σε αυτό.

Το «ευχαριστώ» απευθύνεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την ΕΣΚΑΣΕ, την Αστυνομία, τον σύλλογο Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χαλκίδας, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το προσωπικό του ΚΓ «Τ. Καμπούρης» στην Κάνηθο.

Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο που πλημμύρισε το γήπεδο και αγκάλιασε με τον ιδανικό τρόπο την ελληνική αποστολή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, καθώς και τα σωματεία της Εύβοιας για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη βοήθειά τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…