Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 71-95 (vid)

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 71-95 (vid)

Αρμάν Μιλάνο

Σημαντικό διπλό για την Αρμάνι.

Με τον Μάοντο Λο να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε εκτός έδρας του Ερυθρού Αστέρα με 93-71 για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στο ξεκίνημα του, με τις δυο ομάδες να μην βρίσκουν στόχο στο καλάθι (7-7, 5). Ο Νταβίντοβατς είχε σκοράρει όλους τους πόντους για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ για τους Ιταλούς, ο Μέλι ήταν αυτός που κυριαρχούσε στο παρκέ. Το παιχνίδι πήρε στροφές, με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς. Ο Μάοντο Λο έκλεισε την 1η περίοδο με 19-20.

Η Ιταλική ομάδα με ένα επιμέρους 8-2 και «έχτισε»  μια διαφορά +7 (28-21, 13′). Ο Ερυθρός με τις αποφάσεις του Νταβίντοβατς που βρισκόντανε σε εξαιρετικό… βράδυ και με τα εύστοχα τρίποντα του Νέντοβιτς, Τεόντοσιτς ισορρόπησε την αναμέτρηση, βγάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 39-38.

Στο ίδιο μομέντουμ κύλισε και η αναμέτρηση στην επανάληψη… Στο κλείσιμο της 3η περιόδου, οι φιλοξενούμενοι συντήρησαν το προβάδισμα (56-63), σε ένα δεκάλεπτο που σημείωσαν 25 πόντους.

Τελική ευθεία… Η αναμέτρηση είχε κριθεί ήδη από το ημίχρονο… Ο Λο είχε πάρει φωτιά με 32 πόντους και η ομάδα του Έτορε Μεσίνα πανηγύρισε τη 2η διαδοχική της νίκη με 93-71,

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 39-38, 56-63, 71-93.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ουόκαπ: «Το κίνητρο για να φέρεις το τρόπαιο στο σπίτι σου είναι το μοναδικό που μετράει»

Την ανυπομονησία του για το Final Four δεν έκρυψε ο Τόμας Ουόκαπ. Ο Τόμας Ουόκαπ στην Μedi…