Κεντρική Basket League Basket League: Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το πρωτάθλημα

Basket League: Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το πρωτάθλημα

Stoiximan Basket League ΑΕΚ

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League με την 5η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Καρδίτσα (17:15) ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, η οποία θα ολοκληρωθεί σε τρεις δόσεις, τη Δευτέρα (06/11). Η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα με τον Άρη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κυρίως μέσα στην έδρα της που δεν θέλει να μετρήσει κι άλλη απώλεια μετά από αυτή στην πρεμιέρα από το Λαύριο.

Ο Πλάθα έχει και προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς ο Καμπενγκέλε δεν θα αγωνιστεί, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Κουζμίνσκας, Φλιώνης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.

Η συνέχεια γίνεται στη Ρόδο με τον Κολοσσό να υποδέχεται (18:00, ERTSports1) τον Άρη. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τολιόπουλο και Σλαφτσάκη. Ο Μπλούμπεργκς παραμένει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι απέναντι στη Λιετκαμπέλις.

Στις 20:15 στο κλειστό του Αγ. Θωμά το Μαρούσι υποδέχεται το Περιστέρι. Οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν σεφτέ στο πρωτάθλημα όσο παράξενο και αν είναι αυτό από τη στιγμή που είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Άγγελος Τσίκληρας προσπαθούν να περάσουν τη φιλοσοφία τους στην ομάδα και να παραμείνουν σε τροχιά νίκης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης μετά το πολύ κακό ξεκίνημα θέλει να δει την ομάδα του να αποκτά σταθερότητα και να αποδίδει αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Σάββατο 4/11
17:15 ΑΕΚ – Καρδίτσα
18:00 Κολοσσός – Άρης
20:15 Μαρούσι – Περιστέρι

Κυριακή 5/11
17:15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
20:15 Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο

Δευτέρα 6/11
20:15 Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ

Ανακούφιση στον Ολυμπιακό, καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ. Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Ολ…