Κεντρική Basket League Basket League: Δοκιμασία στο Αλεξάνδρειο για τον Παναθηναϊκό

Basket League: Δοκιμασία στο Αλεξάνδρειο για τον Παναθηναϊκό

Βασίλης Τολιόπουλος δηλώσεις ΕΣΑΚΕ

Όλα τα «βλέμματα» πέφτουν στο Αλεξάνδρειο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης επιστρέφουν στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους και τίθενται αντιμέτωποι στο Nick Galis Hall για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Ο γηπεδούχος Άρης ανακοίνωσε sold out κι έτσι το Αλεξάνδρειο θα είναι κατάμεστο από τους φίλους των «κίτρινων» που προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Μπουντούτσνοστ για το EuroCup. και μετρούν τέσσερα συνεχόμενα ροζ φύλλα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, το «τριφύλλι» πήρε το «διπλό» στο Βερολίνο επί της Άλμπα και θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί του στην Basket League πριν από τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague και τις εντός έδρας αναμετρήσεις, με τη Ζάλγκιρις (15/11) και τη Βίρτους Μπολόνια (17/11).

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, φυσικά, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι θα μείνουν για μερικούς μήνες εκτός. Στη θέση του Ισπανού δηλώθηκε στο εγχώριο ρόστερ ο Κέντρικ Ναν, ωστόσο οι ξένοι παραμένουν 7, οπότε ο Εργκίν Αταμάν θα χρειαστεί να «κόψει» κάποιον για την αναμέτρηση.

Θυμίζουμε επίσης πως στο άλλο ματς της ημέρας, το Περιστέρι υποδέχεται την Καρδίτσα (19:15), με την ομάδα των δυτικών προαστίων να στοχεύει να χτίσει πάνω στο καλό σερί δύο νικών, και τους Θεσσαλούς να ψάχνουν το πρώτο τους ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συγκινημένος ο Πόρτερ μετά τη λήξη του ματς

Συγκινήθηκε ο Πόρτερ μετά το ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε νίκησε…