Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Τα παιχνίδια τα κερδίζουν ή τα χάνουν οι παίκτες»

Αταμάν: «Τα παιχνίδια τα κερδίζουν ή τα χάνουν οι παίκτες»

Εργκίν Αταμάν Παναξθηναϊκός

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους δεσμούς με τον ΠΑΟ

Με προορισμό το Βελιγράδι αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός. Η αυριανή (30/11, 21:45) αναμέτρηση με την Παρτιζάν για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε μια καυτή έδρα όπως των Σέρβων και η… κόντρα Ομπράντοβιτς – Αταμάν δεν επιτρέπει εφησυχασμό, ειδικά τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να χτίζει το σερί νικών που έχει ξεκινήσει.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοτς, θυμήθηκε το παρελθόν με τους «πράσινους», ενώ τόνισε πως τις νίκες ή τις ήττες τις παίρνουν οι παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα. Σημαντικό το πως θα κρατήσουμε τη στρατηγική μας στο παρκέ. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον Ζέλικο. Είχε κάποια προβλήματα στα τελευταία ματς με τραυματισμούς, όμως κόντρα σε εμάς ένας πολύ σημαντικός παίκτης όπως ο Πάντερ, θα παίξει. Να μην έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών πριν το ματς και να παλέψουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα παίζει επιθετικό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, προσπαθεί να τρέξει. Τώρα στα εκτός έδρας ίσως πρέπει να ελέγξουμε περισσότερο τον ρυθμό και να πάμε σε πιο χαμηλό τέμπο. Αν θες να τερματίσεις στην πρώτη τετράδα, στην πρώτη εξάδα, είναι πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας ματς».

Όσον αφορά την… κόντρα Ομπράντοβιτς – Αταμάν, είπε: «Μεγάλη πρόκληση για τους φίλους του Παναθηναϊκού επειδή ο Ζέλικο έχει μεγάλη ιστορία με τον Παναθηναϊκό στη Εuroleague. O Ζέλικο είναι σε… άλλο επίπεδο με πολλούς τίτλους. Δώσαμε μάχες στην Τουρκία στα ματς της Φενέρ με την Εφές και της Φενέρ με τη Γαλατά. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Παρτίζαν. Μια νέα κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι προπονητές είναι πολύ σημαντικοί, αλλά οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν τα ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας 94-92

Με λυτρωτή Χέιλ πήρε το «θρίλερ» ο Προμηθέας. Ο Προμηθέας επικράτησε του Παριστερίου με 94…