Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Η άμυνα είναι πάντα το κλειδί»

Αταμάν: «Η άμυνα είναι πάντα το κλειδί»

Εργκίν Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (15/11, 21:15).

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσαρμογή του Κέντρικ Ναν, τονίζοντας πως ο Αμερικανός γκαρντ είναι εξαιρετικός παίκτης και πως η προσαρμογή ενός παίκτη σε μία ομάδα δεν είναι εύκολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Σε κάθε παιχνίδι, οι ομάδες της EuroLeague αναζητούν τη νίκη, είτε έχουν χάσει τρία ματς σερί, είτε έχουν κερδίσει δύο παιχνίδια στη σειρά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ζαλγίρις είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Ο Έβανς είναι ο βασικός τους σκόρερ, αλλά και ο Ντίμσα μπορεί να σκοράρει, το ίδιο και ο Σμιτς. Ο Ουλάνοβας είναι πάντα επικίνδυνος. Τα τελευταία δύο χρόνια παίζουν πάνω-κάτω με το ίδιο ρόστερ και ξέρουν πως να παίξουν. Έχασαν τα τελευταία παιχνίδια, αλλά ηττήθηκαν από την Εφές στην Τουρκία στην παράταση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιθετικά κόντρα στην Άλμπα. Βρήκαμε καλά σουτ, μοιράσαμε την μπάλα πολύ καλά. Μετά από αυτό το παιχνίδι πίστευα ότι πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, αλλά δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι με τον Άρη. Τώρα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και σκληρά στην έδρα μας. Η άμυνα είναι πάντα το κλειδί, γιατί στην επίθεση δεν μπορείς να βάζεις κάθε φορά 100 πόντους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε 6:43 πριν από το φινάλε

Με δύο τεχνικές ποινές αποβλήθηκε ο Εργκίν Αταμάν: Με δεύτερη τεχνική αποβλήθηκε στο  ΠΑΟΚ…