Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Ξεκινά η ευρωπαϊκή μάχη ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Ξεκινά η ευρωπαϊκή μάχη ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Χέιλ, ΠΑΟΚ – Προμηθέας

Πρεμιέρα για ΠΑΟΚ και Προμηθέα στο BCL.

Η 1η αγωνιστική του Basketball Champions League ολοκληρώνεται σήμερα, με δύο ακόμα ελληνικές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη. Ο χθεσινός απολογισμός έγραψε ½, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε αλλά το Περιστέρι ηττήθηκε. Ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας σήμερα θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΑΕΚ και να μπουν με το δεξί στην όγδοη σεζόν της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος, χρονιά που θα ξεκινήσει την προσπάθειά του, αγωνίζεται στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (19:00) για τον 7ο όμιλο. Ο Προμηθέας, ο οποίος φέτος επέλεξε το BCL αντί του Eurocup που αγωνιζόταν, θα υποδεχθεί στην έδρα του την Οπάβα (20:30) για τον 2ο όμιλο.

Ο Φώτης Τακιανός αναφερόμενος στο ματς είπε:
«Οι ομάδες είναι ψηλότερου επιπέδου από τα προηγούμενα χρόνια και αρκετές ομάδες παρουσιάζονται με αξιώσεις τίτλου και μία από αυτές είναι η Γαλατασαράι. Ξεκινάμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα. Θέλουμε να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τον ΠΑΟΚ στη διοργάνωση και το ταξίδι μας στο BCL να μας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τις βάσεις για να μπορεί να διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Αυτό είναι κάτι που όλοι ονειρευόμαστε».

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου (18/10)
Προμηθέας – Οπάβα (20:30)
Ντιζόν – Ρίτας Βίλνιους (20:00)

Το πρόγραμμα του 7ου ομίλου(18/10)
Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ (19:00)
Χάποελ – Μπενφίκα (αναβλήθηκε)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Elite League: Ξεκινά σήμερα το Final 4

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων από σήμερα το Final 4 της Elite League. Αυλαία σήμερα στο Fina…