Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βίρτους Μπολόνια – Άλμπα Βερολίνου 87-76 (vid)

Βίρτους Μπολόνια – Άλμπα Βερολίνου 87-76 (vid)

Τόκο Σενγκέλια

Εύκολη νίκη για τη Βίρτους Μπολόνια

Η Βίρτους Μπολόνια ήταν «καταιγιστική» απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και πήρε εύκολα τη νίκη με 87-76. Η ιταλική ομάδα από το ξεκίνημα πήρε το προβάδισμα και τον έλεγχο του ματς και δεν δυσκολεύτηκε να το κρατήσει μέχρι το τέλος. Κορυφαίος για τους νικητές ο Σενγκέλια, ο οποίος απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης των Ιταλών.

Ο Μάρκο Μπελινέλι ξεκίνησε εξαιρετικά για τη Βίρτους Μπολόνια, καθώς πέτυχε τους 7 από τους 9 πρώτους πόντους της ιταλικής ομάδας (9-2). Η Άλμπα Βερολίνου έχασε από νωρίς επαφή με το σκορ και δεν έδειχνε ικανή να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Τρινκιέρι έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ, σημείωσαν 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και έχτισαν διαφορά της τάξεως των 16 πόντων (27-11).

Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στη δεύτερη περίοδο. Η Βίρτους Μπολόνια διατήρησε σχετικά εύκολα τα ηνία του σκορ, με την Άλμπα να προσπαθεί να μπει ξανά στο παιχνίδι (34-21). Οι Γερμανοί, όμως, δεν είχαν τρόπο να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. Η άμυνα των Ιταλών ήταν εξαιρετική και με εξίσου καλή εικόνα στο επιθετικό κομμάτι πήγαν στα αποδυτήρια στο +18 (44-26).

Σενγκέλια σ’ ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο ηγέτης της Βίρτους και πριν καλά καλά τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο είχε φτάσει τους 22 πόντους! Η ιταλική ομάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρατήσει το προβάδισμα της, με την Άλμπα να μην μπορεί να αλλάξει την ιστορία του ματς (69-51).

To τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Βίρτους ήλεγχε το παιχνίδι και παρότι η Άλμπα έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να επανέλθει, οι Ιταλοί άντεξαν και πήραν τη νίκη (87-76).

Τα δεκάλεπτα: 27-11, 44-26, 69-51, 87-76

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …