Κεντρική Γυναίκες Σπουδαίος Ολυμπιακός με κορυφαίες Νικολοπούλου – Χριστινάκη

Σπουδαίος Ολυμπιακός με κορυφαίες Νικολοπούλου – Χριστινάκη

Ολυμπιακός - Καϊσερί

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Τουρκία με εξαιρετικές Νικολοπούλου – Χριστινάκη.

Μπράβο στον Ολυμπιακό σαφώς ανώτερος πέρασε άνετα από την Τουρκία και έκανε το πρώτο θετικό βήμα στον όμιλο τού Eurocup women. Ο Θάνος Νίκλας είχε διαβάσει καλά την Καϊσερί και οι παίκτριες από την μεριά τους ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας πως οι πολλές εμπειρίες πλέον όλων από την Ευρώπη, ειδικά πέρσι στην Ευρωλίγκα, έχουν σίγουρα θετικό αντίκτυπο στο σήμερα.

Νικολοπούλου 20π, 9ασ, Χριστινάκη 18π εξαιρετικές και επειδή είναι Ελληνίδες μετράει διαφορετικά. Ελπίζω το θέμα με την Αγγελική και την εθνική να έχει διευθετηθεί οπότε να είναι πάλι στις κλήσεις του κόουτς ενόψει των παραθύρων τού Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην είναι ξανά. Με τη σημερινή απόδοση του Ολυμπιακού δεν τίθεται θέμα πρόκρισης, αλλά στόχος η πρώτη θέση με τίς λιγότερες δυνατόν απώλειες.

Σκοπός να καταλάβει όσο γίνεται υψηλότερη θέση στη βαθμολογία των 32 ομάδων τής FIBA, οι οποίες θα έχουν προκριθεί ώστε να βρει ευκολότερο αντίπαλο στα νοκ άουτ για το εισιτήριο στίς 16.

Επόμενος αγώνας την Τρίτη στίς 18:30 στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τη γνωστή από τα παλιά ΤΤΤ Ρίγα η οποία νίκησε εύκολα τη Σλοβακική Ρουζομπέροκ (81-56) στον άλλο αγώνα του ομίλου.

Ευχή ο κόσμος του Ολυμπιακού να σταθεί στο πλευρό των κοριτσιών και να μην δούμε πάλι άδειες τίς εξέδρες… το αξίζουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…