Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σπανούλης: «Είναι και ψυχολογικό το πρόβλημά μας, είμαστε καινούρια ομάδα»

Σπανούλης: «Είναι και ψυχολογικό το πρόβλημά μας, είμαστε καινούρια ομάδα»

Σπανούλης

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο Βασίλης Σπανούλης.

Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται για το Περιστέρι, αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 69-64. Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, τονίζοντας πως φταίει και η ψυχολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε τη συνέχεια που θέλουμε. Μετά από δύο παρατάσεις στη Ρόδο, την ήττα στο καλάθι από τον Παναθηναϊκό, την κακή εμφάνιση από τη Λε Μαν, ήρθε και σήμερα ήττα στις λεπτομέρειες. Είναι και ψυχολογικό το πρόβλημά μας, είμαστε καινούρια ομάδα, κάποιοι παίκτες μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό και πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω για να βοηθήσουν.

Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά για εκτός έδρας παιχνίδι, 18 αβίαστα είναι πάρα πολλά. Δείχνει και την ψυχολογία μας. Είναι δουλειά μου να το αλλάξω αυτό και να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση», είπε αρχικά

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν ήταν επιλογή μας το χαμηλό σκορ. Θέλαμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, η οποία μένει πολύ στα γκαρντ μας και δεν υπάρχει καλό ομαδικό παιχνίδι. Σταματήσαμε να τρέχουμε. Στο 1vs1 με τον Χάρισον δεν είχαμε την περηφάνια και την καρδιά για να τον σταματήσουμε, ούτε για να πάρουμε τα ριμπάουντ. Να προβληματιστούμε από αυτό»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

«Λύγισε» ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την στήριξη της»

«Λύγισε» ο Βασίλης Σπνούληε κατά την βράβευση του. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε στα χέρια …