Κεντρική Γυναίκες Πρεμιέρα Euroleague women με ελληνικό ενδιαφέρον

Πρεμιέρα Euroleague women με ελληνικό ενδιαφέρον

Euroleague women

Η μάχη της Euroleague women ξεκινά.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου κάνει εγκαίνια η κορυφαία διοργάνωση γυναικών τής FIBA και με ελληνικό ενδιαφέρον. H Euroleague women με πολλές καλές ομάδες ξεκινά και την κάτοχο του τίτλου Φενέρμπαχτσε, παρά τις αλλαγές, να θεωρείται πάλι το φαβορί για τον τίτλο.

Η Μαριέλα Φασούλα, μοναδική Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, με την Αβενίδα έκαναν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι από τη μία άκρη τής Ευρώπης στην άλλη. Από Κανάρια νησιά όπου το ΣΚ έγινε το Supercup τής Ισπανίας, Μαδρίτη – Κωνσταντινούπολη – Άδανα – Μερσίν όπου το βράδυ στίς 19:00 θα αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ τής Ευρωλίγκας Τσουκουροβα Μερσίν.

Euroleague women

Η Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του συνεργάτη του Πέτρου Πρέκα, μετά την περσινή κατάκτηση τής τρίτης θέσης στη διοργάνωση έχουν πάλι πολύ υψηλούς στόχους με την προσθήκη των δύο εξαιρετικών παικτριών από το WNBA Παρκς και τής Ουγαρεζας Γιούχαζ.

Euroleague women

Πρώτος αγώνας στίς 21:00 στην Ιταλία με τη νέα πρωταθλήτρια Πολωνίας Λιουμπλίν. Προβλέπονται πολύ δυνατά παιχνίδια όλα σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube /Euroleague women.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…