Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περιμένει τον Χέρμπερτ ο Τόνι Πάρκερ

Περιμένει τον Χέρμπερτ ο Τόνι Πάρκερ

Γκόρντον Χέρμπερτ

Την έγκριση της γερμανικής ομοσπονδίας αναμένει ο Τόνι Πάρκερ.

Η Βιλερμπάν μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στη φετινή Ευρωλίγκα και το 0-4 που μετρά, προχώρησε στην απομάκρυνση του Τι Τζέι Πάρκερ. Μπορεί στην προεδρία της ομάδας να είναι ο αδερφός του Τόνι Πάρκερ αλλά αυτή η λύση ήταν η ιδανικότερη προκειμένου να μπορέσει να αλλάξει η κατάσταση και η Βιλερμπάν να κάνει restart.
Ο άλλοτε NBAer, μίλησε γι’ αυτή την απομάκρυνση αλλά και για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να είναι διακαής πόθος του Πάρκερ.

«Ελπίζω ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα 22/10. Μίλησα μόνο μαζί του και με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Όχι με τον Τρινκιέρι. Είναι αλήθεια ότι ο Χέρμπερτ είναι κοντά στη Βιλερμπάν. Ελπίζω να φτάσουμε σε συμφωνία με τη γερμανική Ομοσπονδία ώστε να γίνει ο νέος προπονητής μας. Έχουμε συμφωνήσει μαζί του για τη διάρκεια του συμβολαίου και τον μισθό. Απλώς περιμένουμε τη συμφωνία με την Ομοσπονδία Μπάσκετ της Γερμανίας», αποκάλυψε μιλώντας στο leprogres.fr.

Τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι Γερμανοί είναι αρνητικοί; «Θα ψάξουμε για άλλον προπονητή. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο Γκόρντον είναι η πρώτη επιλογή μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 (vid)

Ο Ολυμπιακός έχασε στην παράταση από ένα σφύριγμα (80-82). Σ’ ένα από τα ομορφότερα παιχνί…