Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός με ψυχή τη νίκη στον δρόμο για την πρωτιά στον όμιλο

Παναθηναϊκός με ψυχή τη νίκη στον δρόμο για την πρωτιά στον όμιλο

Παναθηναϊκός

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Βέλγιο.

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, στην παράταση, μέσα στο Βέλγιο επί της περσινής πρωταθλήτριας Καγκερόες και μπήκε με τό δεξί στούς ομίλους τού Eurocup όπως έκανε πέρυσι στην Πολωνία. Μπράβο στα κορίτσια, μπράβο στην Καπογιάννη, έφεραν ένα ματς στην παράταση και την τελική νίκη, όταν λίγο πριν το τέλος βρέθηκαν πίσω εννέα πόντους, επίσης πέντε στο ξεκίνημα της παράτασης,

Η Ελένη γύρισε σέ κοντό σχήμα με την Κροάτισσα πεντάρι και οι παίκτριες έδωσαν η κάθε μία ένα σημαντικό κομμάτι για να έρθει η νίκη. Πρώτα η παικτάρα Τζόουνς, που εκτός ότι έβαλε 31π.πήρε το κρίσιμο ριμπάουντ, ένα από τα 10 της και έβαλε το καλάθι τής ισοφάρισης.

Παναθηναϊκός

Όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι πράσινες πήραν μεγάλα καλάθια από πολλές παίκτριες και κυρίως τρίποντα όταν η μπάλα ήταν βαριά. Τσβετκοβιτς πέντε μαζεμένους όταν η διαφορά είχε φτάσει στούς εννέα πόντους. Τρίποντο Παυλοπούλου, Σωτηρίου, το μοναδικό της στο δεύτερο μέρος, Τζόουνς και Σταμολάμπρου!

Δεύτερο παιχνίδι πάλι εκτός, την άλλη εβδομάδα στη Σλοβακία με την πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο και πιθανόν το δύο στα δύο. Μην ξεχάσουμε ότι σκοπός είναι η ψηλότερη θέση στον όμιλο με τίς λιγότερες απώλειες, ώστε όταν με το καλό περάσει στούς 32 να είναι στις πάνω θέσεις τής γενικής βαθμολογίας, οπότε να τύχει αντίπαλος όσο πιο κάτω γίνεται.

Μεχελέν - ΠΑΟ

Θυμάστε πέρυσι που παρότι ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στόν όμιλο πάνω από την Λιούμπλιν, στη βαθμολογία των 32 της FIBA βρέθηκε πιο χαμηλά γιατί οι Πολωνοί είχαν καλύτερους συντελεστές.

Παναθηναϊκός

Μήλος…

Στο άλλο ματς του ομίλου Μπεσίκτας – Σλάβια Μπάνσκα Μπιστρίτσα 97-69. Συγχαρητήρια πάλι στην ομάδα, έχει πολύ δρόμο, όμως έδωσε πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα. Κάτι ακόμα… προβλέπονται να απολαύσουμε σπουδαία ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός και θα βρεθούν πολλές φορές αντίπαλοι φέτος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του F4 της Ευρωλίγκα

Οι οκτώ διαιτητές που θα σφυρίξουν στο F4 της Ευρωλίγκα. Γνωστά έγιναν τα ονόματα των οκτώ…