Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Στη Γερμανία ο Φαλ, αμφίβολος με Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Στη Γερμανία ο Φαλ, αμφίβολος με Παναθηναϊκό

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΑΛ

Αμφίβολη η συμμετοχή του Φαλ στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague (6/10, 21:15). Εκτός Ελλάδας για μικρό χρονικό διάστημα βρίσκεται ο Μουσταφά Φαλ για να επανεξετάσει τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, ο θηριώδης παίκτης των Πειραιωτών ταξίδεψε στη Γερμανία προκειμένου να πάρει μία ακόμη γνωμάτευση, για τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού θέλει να είναι σίγουρος 100% για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και έπειτα να αποφασίσει με το ιατρικό τιμ της ομάδας, για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του.

Να επισημάνουμε πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (6/10), κρίνεται αμφίβολη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Πετρούσεφ: «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός»

Έτοιμος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Σε δηλώσεις του …