Κεντρική NBA Ντόντσιτς: «Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, σίγουρα θα γυρίσω στη Ρεάλ»
NBA

Ντόντσιτς: «Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, σίγουρα θα γυρίσω στη Ρεάλ»

Ντόντσιτς

Την αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Στη διάθεση των Ισπανών δημοσιογράφων τέθηκε ο Λούκα Ντόντσιτς πριν τη  φιλική αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τους Ντάλας Μάβερικς. Ο Σλοβένος γκαρντ στις δηλώσεις του τόνισε πως η Ρεάλ είναι η  μόνη Ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία σκοπεύει να αγωνιστεί, αν αφήσει το NBA,

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Ντόντσιτς:

«Αν μία μέρα επιστρέψω στην Ευρώπη σίγουρα θα γυρίσω στη Ρεάλ. 100%. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά αν γυρίσω στην Ευρώπη, θα είναι σίγουρα εδώ.

Πιθανότατα να μην ήμουν εδώ που είμαι σήμερα αν δεν είχα παίξει στη Ρεάλ. Εδώ έμαθα τα πάντα. Έμαθα να μιλάω, να διαβάζω, να παίζω μπάσκετ και πολλά άλλα.

Αν μπορούσα θα έπαιρνα μαζί μου στο Ντάλας κάποιους παλιούς μου συμπαίκτες. Τον Ρούντι, τον Γιουλ. Κάποιους προπονητές, κάποιους φυσιοθεραπευτές. Αυτό που θα πάρω σίγουρα όμως είναι το ζαμπόν.

Ελπίζω να μας φέρει γούρι στη σεζόν αυτό το ματς. Όταν βρισκόμαστε εκτός ΗΠΑ περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί ως ομάδα, γνωρίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Μακάρι να μπορούσαμε να ξεκινάμε κάθε χρόνο τη σεζόν από τη Μαδρίτη.

Θα μου λείψει που δεν θα δω τον Πάμπλο Λάσο. Ήταν ο πρώτος μου προπονητής. Η αποχώρησή του έγινε όπως έγινε, αλλά ξέρω πως τον αγαπούν πολύ. Έχει προσφέρει πολλά στη Μαδρίτη και σίγουρα θα λείψει από εδώ.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε που έφυγα από εδώ. Πλέον, μπορώ να μιλάω στους δημοσιογράφους (σσ. γέλια). Έχω βγάλει μούσια και έχω εμπειρία πέντε ετών στο NBA, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια είχα ονειρευτεί πολλές φορές αυτή τη στιγμή. Το είχα πει αρκετές φορές στον Μαρκ Κιούμπαν και μου είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει, οπότε τον ευχαριστώ που είμαστε εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο  Ντόντσιτς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…