Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπραζντέικις: «Το σημαντικότερο είναι να παίξουμε ο ένας για τον άλλο»

Μπραζντέικις: «Το σημαντικότερο είναι να παίξουμε ο ένας για τον άλλο»

ignas jpg e1697494088508

Στα στοιχεία που θα χαρίσουν την νίκη στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Στα «κλειδιά» που  θα φέρουν την επιτυχία στην ομάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της EuroLeague (17/10, 21:45, Novasports 4) αναφέρθηκε ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού:

«Η Αρμάνι είναι οπωσδήποτε μία σπουδαία ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Θα παίξουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο με το μέρος τους. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Έχουμε καταρτίσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο, έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τις τελευταίες ημέρες. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όταν μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε ο ένας για τον άλλο.

Σίγουρα το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά για αυτό προετοιμαζόμαστε. Ως μπασκετμπολίστες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, όμως την ίδια ώρα, οι προπονήσεις, οι θεραπείες, οι ασκήσεις που κάνουμε στο γυμναστήριο, βοηθούν τα κορμιά μας να είναι έτοιμα.

Νομίζω ότι η Αρμάνι είναι καλύτερη συγκριτικά με πέρσι. Επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες, ενώ προσέθεσαν και τον Μίροτιτς, που τους βοηθάει πολύ. Εμείς πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να μην εστιάσουμε στο τι κάνουν εκείνοι» .

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με κασκόλ της ομάδας

Στο Ολυμπιακός – Άλσον Βίλα βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτ…