Κεντρική NBA Μπακς: Παραιτήθηκε ο Τέρι Στοτς

Μπακς: Παραιτήθηκε ο Τέρι Στοτς

Τέρι Στοτς Μιλγουόκι Μπακς

Το φραστικό επεισόδιο με τον Γκρίφιν οδήγησε τον Στοτς σε παραίτηση.

Ο Τέρι Στοτς αποτελεί παρελθόν από τους Μιλγουόκι Μπακς, λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν και μόνο λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο Στοτς είχε ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Έιντριαν Γκρίφιν το καλοκαίρι, όμως λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ αποχώρησε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο προπονητής των Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Στοτς χωρίς να κάνει σχόλιο για τον λόγο, αλλά πως ήταν προσωπική απόφαση του πρώην πλέον συνεργάτη του.

Οι δηλώσεις του Έιντριαν Γκρίφιν για τον Στοτς:
«Ήταν φοβερός τύπος. Έμαθα πολλά από αυτόν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ καλός σε αυτό που έκανε. Πήρε μια απόφαση – μια προσωπική απόφαση – και πρέπει απλώς να το σεβαστούμε».

Δημοσίευμα του «Athletic», αναφέρει για το περιστατικό πως ο Τέρι Στοτς παραιτήθηκε, γιατί είχε φραστικό επεισόδιο με τον head coach των «ελαφιών», Έιντριαν Γκρίφιν, στη διάρκεια προπόνησης. Ο Τέρι Στοτς έδειχνε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ κάποιες κινήσεις, την ίδια ώρα, ο Έιντριαν Γκρίφιν είχε καλέσει σε μίτινγκ τους βοηθούς του, με τον Στοτς να ζητάει λίγο χρόνο, όμως ο head coach των Μπακς του έβαλε τις φωνές. Ο Στοτς το θεώρησες ασέβεια προς το πρόσωπό του με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας 94-92

Με λυτρωτή Χέιλ πήρε το «θρίλερ» ο Προμηθέας. Ο Προμηθέας επικράτησε του Παριστερίου με 94…