Κεντρική Basket League Άρης Με Περσίδη στη δωδεκάδα ο Άρης

Με Περσίδη στη δωδεκάδα ο Άρης

Νίκος Περσίδης

Στην αποστολή του Άρη για την Πάτρα, ο Νίκος Περσίδης.

Ο Άρης θα δοκιμαστεί στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα, για τη 2η αγωνιστική της Basket League και θέλει να κάνει τα πάντα για να καταγράψει την πρώτη του νίκη (μετράει 0-3 σε Ελλάδα και Ευρώπη). Στα θετικά γι’ αυτό το παιχνίδι, είναι η επιστροφή στη 12αδα του Νίκου Περσίδη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Εκτός έμεινε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς λόγω του τραυματισμού του (βαρύ διάστρεμμα), ενώ η 12αδα αποτελείται από τους: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Ο Χρήστος Χασανίδης, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Χασανίδη:
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στο προπονητικό επιτελείο του ΑΡΗ Midea, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα στο arisbc.gr:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα, όπου θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εμείς πρέπει αρχικά να διαχειριστούμε την κόπωση από τα συνεχόμενα ταξίδια, ώστε να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν μας έχουν αφήσει από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν και πάλι τα πάντα για να καλύψουν το κενό που υπάρχει, ειδικά στις θέσεις των ψηλών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…