Κεντρική Basket League Αγώνες Λαύριο – ΠΑΟΚ 86-76

Λαύριο – ΠΑΟΚ 86-76

Castaneda lavrio jpg

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ το Λαύριο

Μια μεγάλη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε το Λαύριο, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 86-76. Οι παίκτες του Μεξα από την αρχή πήραν τα ηνία του σκορ και δεν το άφησαν μέχρι το τέλος. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ιδιαίτερα άστοχος, έδειχνε να είναι κουρασμένος και δικαια γνώρισε την ήττα.

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ δίχως κάποια να βρει τρόπο να ξεφύγει (12-10). Οι γηπεδούχοι έδειχναν καλύτερη εικόνα επιθετικά και με μικρά σερί κατάφεραν να χτίσουν διαφορά 7 πόντων (19-12). Ο ΠΑΟΚ επιθετικά βρήκε λύσεις, αλλά στην άμυνα ήταν κάκιστος και δέχθηκε 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (26-21).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, όπου το Λαύριο ήταν καταιγιστικό. Με εξαιρετική εικόνα και στις δύο πλευρές εκτόξευσε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα (39-25). Ο ΠΑΟΚ ήταν απελπιστικά άστοχος στο παιχνίδι και ο Τατιάνας δεν μπορούσε να βρει παίκτη να πάρει μπάλες και να αλλάξει την εικόνα (46-32). Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, το Λαύριο πέτυχε 52 πόντους και πήγε στα αποδυτήρια στο +17 (52-35).

Το Λαύριο συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έκανε προσπαθειςς για να πλησιάσει, αλλά οι γηπεδούχοι δεν του το επέτρεψαν (71-57). Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε μια τελευταία αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο με σκοπό να κάνει την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ύστερα από αρκετή ώρα κάτω από τους 10 (74-65), αλλά στη συνέχεια ήταν άστοχος και φάνηκε να μην έχει δυνάμεις για να πλησιάσει περαιτέρω.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πεισματάρης και δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Ο Τσιακμάς πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο 1,32′ πριν το τέλος και μείωσε σε 78-71, αλλά το Λαύριο έδειχνε να έχει τον έλεγχο. Η αντεπίθεση του Δικεφάλου του Βορρά τελικά έμεινε στην μέση και το Λαύριο πήρε τη νίκη με 86-76.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 52-35, 71-57, 86-76

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Sold out και το Game 4

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπα…