Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός 59-102

Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός 59-102

brazdeikis olympiakos kolossos jpg

«Μαγικός» Ολυμπιακός στη Ρόδο «διέλυσε» τον Κολοσσό

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό και τον «διέλυσε» με 102-59. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης. Οι Νησιώτες από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και περιορίστηκαν σε ρόλο… κομπάρσου στο ματς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε γρήγορα με 8-2. Αντίπαλο δέος ήταν ο Κολοβέρος, ο οποίος πέτυχε και τους πρώτους πέντε πόντους του Κολοσσού (5-12). Οι «Ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου και Πίτερς προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (7-19). Οι Νησιώτες δεν μπορούσαν να σταματήσουν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης (12-26).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, ο Μιλουτίνοφ ήταν κυρίαρχος και εκτόξευσε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους για πρώτη φορά (18-40). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι. Ο Μπαρτζώκας άνοιξε το ροτέισον, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους +21 (28-49).

Το δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να διευρύνει το προβάδισμα του, με τον Κολοσσό να μην έχει λύσεις σε άμυνα και επίθεση (32-63). Οι Ερυθρόλευκοι παρότι ο ο Μπαρτζώκας έκανε αλλαγές και δοκίμαζε πράγματα δεν έβγαζαν το πόδι από γκάζι και ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά (38-77) έχοντας απίστευτα στατιστικά (15/21 δίποντα, 13/22 τρίποντα).

Κολοσσός Ρόδου δεν κατάφερε να δείξει κάτι ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κάνει «πάρτι», πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετό Πάππας και Τανούλης και τελικά οι Ερυθρόλευκοι πήραν την εύκολη νίκη με 102-59.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 28-49, 38-77, 59-102

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…