Κεντρική Γυναίκες Επίσημο: Στο Μοσχάτο η Αγγελική Βιντσιλαίου

Επίσημο: Στο Μοσχάτο η Αγγελική Βιντσιλαίου

BB05CB71 A43D 4A70 9E45 BC5F53944E4B

Στην Ελευθερία Μοσχάτο η Αγγελική Βιντσιλαίου.

Το Ebasket.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο σε ΑΥΤΟ το άρθρο για την επιστροφή της Αγγελικής Βιντσιλαίου σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Η διοίκηση της Ελευθερίας Μοσχάτου για ακόμη μια φορά κάνει την υπέρβαση και φέρνει παίκτρια υψηλών προδιαγραφών στην ομάδα. Η Κατερίνα Χατζηδάκη γνωρίζοντας την πορεία της 25χρονης γκαρντ, ήρθε σε συμφωνία μαζί της προκειμένου να είναι πιο δυνατή τόσο στα εγχώρια όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της Ελευθερίας Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη διεθνή γκαρντ, Αγγελική Βιντσιλαίου.

Η 25χρονη αθλήτρια επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας με την εμπειρία της, στο νέο ξεκίνημα της, στο πρωτάθλημα του EuroCup Women!

Ο προηγούμενος σταθμός της Αγγελικής ήταν η μακρινή Αυστραλία. Εκεί, αγωνίστηκε με τη φανέλα των HOBART CHARGERS σημειώνοντας κατά μ.ό. 11,5 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 1,7 κλεψίματα.

Ενώ τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τα «χρώματα» της Πολόνια Βαρσοβίας.
Σε 16 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα κατέγραψε 10.6 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε Σουηδία, Τουρκία, Ιταλϊα, Παναθηναϊκό, Χανιά και ΠΑΣ Γιάννινα. Να σημειωθεί πως η έμπειρη παίκτρια έχει φορέσει και τις φανέλες των Εθνικών ομάδων.

Στόχος είναι μέσα από αυτή τη συνεργασία η ομάδα να αναπτύξει ένα πλάνο για την ερχόμενη σεζόν ανάλογο και άξιο της ιστορικής της διαδρομής.

Εμείς ευχόμαστε στην Αγγελική μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός· Η απονομή του τρόπαιου (vid)

Κυριάρχησαν τα χαμόγελα στην απονομή του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 8ο πρωτάθλη…