Κεντρική Ψαγμένα Basket League: «Κιτρινόμαυρο» ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Basket League: «Κιτρινόμαυρο» ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

basket league

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Basket League.

Η Basket League συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα. Στις 17:15  ο Άρης θα κληθεί να άνετο μετωπιαίε την  ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν σε… καλή κατάσταση, προερχόμενοι από τη νίκη με 69-61 επί της Καρδίτσας, όπου ο Τολιόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με (22π., 4/8 τρίποντα), ενώ μεσοβδόμαδα, επικράτησε με 63-80 της Σλασκ.

Εκτός είναι ο Μπλούμπεργκς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Με το Λαύριο – ΠΑΟΚ πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής (20:15) Οι γηπεδούχοι προέρχονται από  εντυπωσιακά ματς, τη νίκη με 93-98 επί της ΑΕΚ στα Λιόσια, την επικράτηση με 79-76 επί του Κολοσσού αλλά και το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου κατάφερε να τον κοιτάξει στα μάτια αλλά τελικά να ηττηθεί με 111-75.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αμαρουσίου, ενώ μεσοβδόμαδα, επικράτησε της Γαλατασαράι για το BCL. Ο τραυματισμός του Φρίντρικσον ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας όμως ο Ισλανδός επέστρεψε. Αμφίβολος είναι ο Τσαϊρέλης (8.3π., 5.3 ριμπ.), ενώ ο ΜακΝίς (15π., 7.7 ριμπ.) ένιωσε ενοχλήσεις όμως αναμένεται να αγωνιστεί. Ακολουθεί (1/11) η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μπενφίκα για το BCL.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…