Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Ο Καλαϊτζάκης μας έδωσε τη νίκη»

Αταμάν: «Ο Καλαϊτζάκης μας έδωσε τη νίκη»

Αταμάν Super Cup

Τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη αποθέωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός με κομβικό παίκτη τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη κατάφερε να νικήσει το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με 66-64.

Ο τεχνικός της ομάδας, Εργκίν Αταμάν στην flash interview αναφέρθηκε στην απόδοση των Γκριγκόνις και Γκραντ, μίλησε για την απουσία του Σλούκα ενώ τόνισε πως ο Βιλντόσα έκανε ακόμη μια κακή εμφάνιση.

«Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας αυτής της νίκης, ήρθε από τον πάγκο, έδωσε ενέργεια, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και μετά ο Γκριγκόνις ο οποίος είχε δύο φάουλ από την αρχή. Οι δύο αυτοί παίκτες ήταν ο λόγος που κερδίσαμε και στο τέλος ο Γκραντ. Παίξαμε άσχημα αλλά βρήκαμε τον τρόπο να γυρίσουμε από το -19 και είναι μια καλή νίκη».

Για την κούραση:  «Δεν αποτελεί δικαιολογία για τις ομάδες της Euroleague. Δεν είναι οι 48ώρες το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν πήραμε τίποτα από τα πόιντ γκαρντ. Να παίξεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς πικ εν ρολ, χωρίς οργάνωση είναι δύσκολο. Για μένα είναι δύσκολο.

Για ένα παιχνίδι ακόμα ο Βιλντόσα έπαιξε άσχημα, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης και ελπίζω να βρει το ρυθμό. Ο Σλούκας είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ελπίζω να παίξει απ’ αυτή την εβδομάδα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ.

Δεν παίξαμε καλά αλλά με την ενέργεια που μας έδωσε ο Καλαϊτζάκης από τον πάγκο και τον Γκριγκόνις μπορέσαμε να αλλάξουμε τον αγώνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός· Η απονομή του τρόπαιου (vid)

Κυριάρχησαν τα χαμόγελα στην απονομή του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 8ο πρωτάθλη…