Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Ήταν μάθημα για να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας»

Αταμάν: «Ήταν μάθημα για να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας»

Εργκίν Αταμάν

Για την τετράωρη βιντεοθεραπεία μίλησε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (12/10, 21:15) την Μπάγερν για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, εκτός από τον Ντίνο Μήτογλου. Οι τραυματισμοί πονοκεφαλιάζουν τον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος στις δηλώσεις του στη Media day, αναφέρθηκε στον Ιωάννη Παπαπέτρου λέγοντας πως ότι αύριο θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι.

Ο Αταμάν μίλησε και για τις πολλές ώρες που αφιέρωσε στο βίντεο μετά το ματς με το Μαρούσι, και είπε πως ίσως αυτές οι ώρες από τέσσερις να χρειαστεί να γίνουν και επτά…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
Για το βίντεο διάρκειας τεσσάρων ωρών: «Τώρα είχαμε βίντεο τέσσερις ώρες, μπορεί την άλλη εβδομάδες να έχουμε επτά. Δουλεύουμε, είμαστε νέα ομάδα και για να είμαι ειλικρινής δεν καθίσαμε τέσσερις ώρες για το ματς με την Μπάγερν, αλλά για να δούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ήταν ένα μάθημα στο ξεκίνημα της σεζόν για να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Έχουν έναν σημαντικό προπονητή που προσπαθεί να περάσει το δικό του παιχνίδι στην ομάδα και έχουν παίκτες με εμπειρία, όπως ο Ντέβιν Μπούκερ, που έπαιξε καλά στα τελευταία ματς. Ο Μπολμάρο, που παίζει καλά και στην άμυνα, ο Ιμπάκα, που έδειξε και στο πρώτο ματς πόσο καλός είναι. Έχουν και πολύ καλούς παίκτες επιθετικά, όπως ο Μπόνγκα και ο Ομπστ, έχουν πολύ καλό ρόστερ και θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε εναντίον τους στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και κερδίσαμε και ήταν κι αυτό δύσκολο παιχνίδι».

Για τον Πάμπλο Λάσο: «Ο Λάσο είναι ένας πολύ καλός φίλος μου και ένας πολύ καλός άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι πολύ για τα όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ και κυρίως για τον χαρακτήρα του. Αύριο δεν θα είμαστε φίλοι και θα προσπαθήσουμε για την ομάδα μας όμως».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ο Νίκολα Γιόκιτς MVP της regular season στο NBA

Για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια ο Νίκολα Γιόκιτς MVP στο NBA Το βραβείο του πολυτιμότερου…