Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Η EuroLeague είναι πολύ σκληρή»

Αταμάν: «Η EuroLeague είναι πολύ σκληρή»

Εργκίν Αταμάν

Στο ματς με τη Μακάμπι αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Τουρκία από τη Φενέρ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Έργκιν Αταμάν άπαντες θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να εστιάσουν στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι (20/10, 21:15, Novasports Prime).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτή είναι η Euroleague. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Στους δύο πρώτους μας αγώνες στο ΟΑΚΑ στη EuroLeague παίξαμε καλό μπάσκετ, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση. Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς, η EuroLeague είναι πολύ σκληρή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας από την Φενέρ. Σίγουρα αναλύσαμε άμεσα τα λάθη μας, μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη, αλλά τώρα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μακάμπι”, ανέφερε αναλυτικά ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Το ελληνικό μπάσκετ επανέρχεται»

Στην εξέλιξη του Ελληνικού μπάσκετ στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις…