Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Στο Αλεξάνδρειο θα μεταφερθεί η σορός τού Ιωαννίδη

Άρης: Στο Αλεξάνδρειο θα μεταφερθεί η σορός τού Ιωαννίδη

ΚΑΕ Άρης

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα μεταφερθεί η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη για το «τελευταίο αντίο».

Στη θλίψη «βυθίστηκε» το ελληνικό μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Ιωαννίδη. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το τελευταίο «αντίο», ενώ η κηδεία είναι προγραμματισμένη για αύριο (6/10) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως η σορός του «Ξανθού» θα βρεθεί αύριο (6/10) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…