Κεντρική Διεθνή Τζούροβιτς: «Με τον Γιόκιτς θα κερδίζαμε τη Γερμανία»

Τζούροβιτς: «Με τον Γιόκιτς θα κερδίζαμε τη Γερμανία»

djurovic e1694515744739

Αιχμές για τη διαιτησία του τελικού έριξε ο Βλάντο Τζούροβιτς.

Ο Βλάντο Τζούροβιτς σχολίασε τον τελικό του Mundobasket 2023, τονίζοντας πως η Σερβία θα μπορούσε να έχεικατακτήσει το τρόπαιο αν είχε στη σύνθεσή της τον Νίκολα Γιόκιτς και αν η διαιτησία ήτα δίκαιη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Η Γερμανία έπαιξε καλύτερα. Έχουν έναν πλέι μέικερ που κράτησε τον ρυθμό και έκρινε τα πάντα. Είναι μεγαλύτερη χώρα, έχουν περισσότερους πόρους, είναι οικονομικά πιο δυνατοί και έχουν μεγάλο πληθυσμό, όπως η Ισπανία, η Γαλλία ή η Ιταλία. Εμείς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έχουμε καλή εκπροσώπηση σε όλα τα σπορ», τόνισε ο 75χρονος τεχνικός και πρόσθεσε «Άκουσα πολλούς, ακόμη και συναδέλφους μου, να λένε πως παίζουμε καλύτερα χωρίς τον Γιόκιτς. Εγώ λέω πως αν χθες είχαμε τον Γιόκιτς μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, θα κερδίζαμε. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Επιπλέον έχουμε ταλαντούχους νέους, όπως ο Τόπιτς, ενώ δεν ήταν εδώ ο Μίσιτς, ο Κάλινιτς, ο Ποκουσέφσκι…».

Κλείνοντας το σχόλιο του στάθηκε και στη διαιτησία. «Μην με παρεξηγήσετε, δεν θεωρώ πως οι διαιτητές έκριναν τον αγώνα, αλλά δεν ήταν με το μέρος μας. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εις βάρος μας και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τα σφυρίγματα στον τελικό».  

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…