Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το παλεύει για Μπραζντέικις

Το παλεύει για Μπραζντέικις

Μπραζντέικις

Ο Μπραζντέικις είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Εμείς δεν έχουμε ακολουθήσει κανένα από τα ονόματα που έχουν κατά καιρούς γραφεί για τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση Μπραζντέικις όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Πρόκειται για έναν παίκτη που όντως ενδιαφέρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, γιατί ανήκει σε αυτή την κατηγορία αθλητών που ξεκινώντας από το «3» μπορούν να καλύψουν τρεις θέσεις (και «2» και «4»). Είναι παίκτης ομάδας, γνωρίζει την Ευρωλίγκα και μπορεί να μην είναι αυτός που θα βάλει 20 και 30 πόντους σε κάθε αγώνα, αλλά θα παίξει άμυνα, θα ανοίξει χώρους, θα κάνει πολλά πράγματα πάνω στο παρκέ.

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως δεν είναι ελεύθερος, άρα για να προχωρήσει το θέμα με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να συμφωνήσει και η Ζαλγκίρις.

Ο Μπραζντέικις προέρχεται από καλό πρωτάθλημα στην Ευρωλίγκα. Στα υπέρ του είναι ακόμα πως έχει τρίποντο, παρά το γεγονός πως θα κάνει τη διαφορά με το σουτ.

Η επιλογή Μπραζντέικις δείχνει ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού, έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του. Δεν ψάχνει ηγέτη, αλλά έναν παίκτη όπως ο ΜαΚισικ, ο Σίκμα ή ο Πίτερς, που θα μπορεί να παίξει σε παραπάνω από μία θέσεις για να μπορεί να παρουσιάζει διαφορετικά σχήματα πάνω στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Αποβλήθηκε ο Σπανούλης με δύο τεχνικές ποινές

Αποβλήθηκε ο Σπανούλης. Από τα αποδυτήρια του “Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου” είδε τα τέσσερα τε…